Gellerupscenen holder 15-årsjubilæum på BølleBob

Klassikeren, der blevet skrevet til Gellerupscenen, tages op igen


af Sebastian Adorján Dyhr

boellefoto3.jpgFor 15 år siden skrev Gunnar Geertsen musicalen: “BølleBob og de andre” til Gellerupscenen. Det var starten på BølleBob filmene og TV serien, samt en række BølleBob shows, bøger, tegneserier, undervisningsmateria­ler m.v.­

Musicalen er baseret på de mange sange som Gunnar skrev til Hornumkoret, og skønt sangene nu har mere end 25 år på bagen, er de stadig lige aktuelle, fordi de handler om de problemer man tumler med, når man er teenager. Derfor tager Gellerupscenen BølleBob op igen til glæde for nye BølleBob-generationer.

Amatørskuespillere søges
BølleBob spiller på Gellerupscenen fra d. 25. oktober til 14. december 2008, men for at kunne spille BølleBob mangler Gellerupscenen ca. 25 unge amatørskuespillere i alderen 12 – 17 år samt ca. 5 voksne amatørskuespillere. Gellerupscenen holder optagelsesprøve d. 16. og 17. maj, og man skal ringe på tlf. 86 25 03 66 og tilmelde sig. Se flere informationer på hjemmesiden http://www.gellerupscenen.dk

boellefoto2.jpgInstruktør på forestillingen er Lisbet Lautrup Knudsen, kapelmester Keld Haaning Ibsen og koreograf Dorthe Glintborg.

Start karrieren her
Så skulle der være en kommende skuespiller, der har lyst til at prøve kræfter med rollen som BølleBob, Lisemette, Smukke Sally eller Leslie, så er det bare med at henvende sig på Gellerupscenen.

Det kan være starten på en karriere inden for skuespil, ligesom det var for ikke mindre end 6 af de meget unge medvirkende på den oprindelige BølleBob-opsætning, der senere blev optaget på teaterskolerne. Sune Geertsen, Signe Hjort, Katrine Beck, Signe Egholm Olsen og Nicolaj Spangaa kom på Statens Teaterskole, og instruktørassistenten Majbrit Saerens blev uddannet på Århus Teater.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt