Sommerskole for sportsglade børn i Globus1

Sportsskole for drenge og piger mellem 6 og 16 år

af Helle Hansen

DGI Østjylland og GLOBUS1 laver sportsskole for børn og unge i uge 29

Beachvolley, ropeskipping, friluftsliv, fodbold, håndbold og boksning står på skemaet på Sportsskolen 2008, der finder sted i Globus1 fra mandag den 14. juli til fredag den 18. juli, hver dag fra klokken 10 – 16.

Sportsskolen er både for drenge og piger mellem 6 og 16 år, som har lyst til en masse sjove udfordringer med bolde og bat og andre redskaber.sol

”Det bliver en herlig uge, hvor ungerne får en masse fede oplevelser, ”lover Pernille Andersen, der har været med til at planlægge sportsskolen.

Det er første gang, at der er tilbud til børn og unge i Gellerup om at prøve at dyrke så mange forskellige sportsgrene i løbet af en uge, som slutter af med et stort orienteringsløb, som vil bringe de unge sportsfolk rundt i både Gellerup og Toveshøj og Hasle Bakker.

Det er DGI Østjylland, Gellerup Idrætsklub og GLOBUS1, der står bag sportsskolen, og der er plads til alle de børn, der har lyst til at være med.

Det koster 40 kroner at være med hele ugen – og der er forplejning med i prisen plus en T-shirt. Tilmelding i Klubberne i Gellerup. Yderligere oplysninger hos Tinna mobil 22857204.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt