Fritidsforeningen – en kort generalforsamling

For megen tilfredshed – eller måske ligegyldighed?

tekst og foto af Bo Sigismund

Fritidsforeningen lever, og aktiviteterne ligeså. Men enten er der for megen tilfredshed eller for megen ligegyldighed, for generalforsamlingen i Tousgårdsladen den 29. maj kunne ikke engang trække 20 deltagere. Finn Pedersen har i mange år været fast dirigent, og han havde da heller ingen vanskeligheder med at afvikle mødet, for der var kun få spørgsmål og ingen alvorlig debat.

Inga Andersen aflagde formandsberetningen, hvor det mest opsigtsvækkende var oplysningen om, at Djurs Sommerland ikke længere ønsker at modtage den årlige udflugt. Der var ikke nogen god forklaring derfra, men det bliver jo så nødvendigt med et andet udflugtsmål. Beretningen godkendtes uden yderligere bemærkninger, ligesom FAS’s beretning, der blev fremlagt af Kirsten med ønsket om flere og mere aktive deltagere i FAS’s arbejde.

Ib Møller fremlagde fritidsforeningens økonomiberetning, hvor der faldt en bemærkning til den øjensynlige meg­et lave forrentning, hvorefter også den godkendtes. Til FAS’s økonomiberetning var der slet ingen spørgsmål. Kontingentet blev fastsat uden ændringer.

Tilbage var altså valgene til bestyrelsen, hvor der blev kampvalg, og endda måtte der lodtrækning til for at afgøre placeringen. Valgt blev altså Dagny, Jytte, Arthur og Yusuf, og Ingrid er nu 1. suppleant.
Ved redaktionens slutning er det oplyst, at i stedet for den aflyste udflugt til Djurs Sommerland vil fritidsforeningen i stadet arrangere andre sommerudflugter. Se artikel andetsteds i Skræppebladet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt