25-års jubilæum

Alice LuxhøjKontorassistent fejres 22/8

af Marianne Stenberg, administrationen

Alice Luxhøj kan den 1. august fejre 25-årsjubilæum som kontorassistent i Brabrand Boligforening. Det er en meget loyal og fagligt kompetent med­arbejder, som boligforeningen fejrer ved en reception i administrationens lokaler Gudrunsvej 10 fredag d. 22. august fra kl. 11.00 – 14.00.

Alice startede som kaffepige i 1983, hvor hun sørgede for at lave kaffe, smøre brød og dække op til alle aftenmøder for afdelingsbe­styrelserne. Hun fortsatte som kontor-elev og blev to år senere uddannet som kontorassistent og hurtigt ansat i udlej­ningen, hvor hun har været fast del af teamet frem til 2007. Alice har bestridt alle funktioner i udlejnings-afdelingen, men de seneste år havde hun ansvaret for flytteopgørelser.

I 2007 ønskede hun nye udfordringer og søgte ind i boghold­eriet, hvor hun i dag har ansvaret for huslejeopkrævninger for Brabrand Boligforenings godt 5000 lejemål. Ali­ce har gennem sin lange erfaring en naturlig fornemmelse for, hvordan en almen boligforening rent administrativt funge­rer og kan dermed let bestride flere funktioner.

Hun er vellidt, hjælpsom og med en dejlig smittende humor. Alice er gift og mor til tre børn samt en hund, der gerne følger med familien, når ferie­turene trofast hvert år går sydpå.

Vi ønsker til lykke med jubilæet.