Sommerkurserne på Gelleruphøjskole er gået godt

Projektleder Kasper Graarup er tilfreds

tekst og foto af Jens Skriver

Gelleruphøjskole blev indviet 4 juli under stor bevågenhed fra mange sider. Selve indvielsen blev foretaget af rådmand Louise Gade, og hun fremhævede, at højskolen var et eksempel på god integration.

Sommerkurserne var inddelt i to dele. Dels ”Byg en by”, der handlede om arkitektur og byfornyelse set i sammenhæng med Helhedsplanene for Gellerupområdet, dels familiekurser, der indeholdt kreativitet og andre fælles oplevelser. Bl.a. borgmester Nicolaj Wammen medvirkede som gæstelærer.

Ved Gelleruphøjskoles indvielse var endnu ikke alle pladser på kurserne besat, men det har ændret sig.

Status
”Det er gået rigtig godt”, siger projektleder Kasper Graarup. ”Det har været en stor succes med omkring 100 deltagere. Positive tilbagemeldinger har ikke manglet. Deltagerne var glade for det og kom stabilt. Mange var lokale, men en del kom fra andre dele af Århus.

Afgangsprojektet fra gruppen omkring byplanlægning blev ikke rigtigt kommenteret på udstillingen lørdag 16/8, men det passer fint ind i sammenhæng med Helhedsplanen og viser de lokale ønsker.
De naturvidenskabelige foredrag blev dog ikke til noget. Tidspunktet kl. 10 formiddag midt i industriferien var måske ikke velvalgt. Måske prøver vi igen.”

Kasper bliver spurgt om planerne for den nærmeste fremtid: ”Måske prøver vi at starte noget op i efterårsferien, men hvordan og hvorledes ved vi ikke rigtigt endnu.”
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt