Velkommen til det kreative værksted i Yggdrasil

Tilbud til alle kvinder og piger over 8 år

af Naboskaberne. Illustration af Jesper Ankjær

Nu åbner vi for en ny sæson i det Kreative Værksted hos Naboskaberne i Yggdrasil, Dortesvej 35 A (Det Gule Hus).

I det Kreative Værksted kan du bruge vores symaskiner og få hjælp til at reparere tøj og andre tekstiler. Du kan gå også på jagt i vores stofbunker og få en god idé til en taske, et tørklæde eller et tøjdyr.

Du kan komme forbi med dit eget håndarbejde, eller du kan bruge værkstedets garn og pinde til at komme i gang med at hækle eller strikke.
Du kan tegne og male små billeder, eller lave kort og æsker. Og du kan komme med dine egne idéer, så prøver vi det af i fællesskab.

Det Kreative Værksted er åbent for alle piger over 8 år og voksne kvinder i alle aldre. Du behøver ikke at have en masse erfaring – det skal frem for alt være hyggeligt og sjovt.

I løbet af efteråret og vinteren laver vi forskellige temadage. Vi vil blandt andet arbejde med filtning og lave tørklæder til de kolde måneder, og vi vil lave særlige aktiviteter for kvinder med babyer.

Vi fortæller mere i næste nummer af Skræppebladet – hold også øje med opslag i Yggdrasil og på opgangenes opslagstavler.

Det Kreative Værksted har fået en ny medarbejder, Hanne Miriam Larsen. Hanne tager meget gerne imod nye idéer til aktiviteter, og glæder sig til at byde velkommen til hygge og kreative udfoldelser.

Værkstedets åbningstider i september er tirsdag klokken 11-15,
onsdag klokken 10-14 og
torsdag klokken 14-17.

Eventuel kontakt til: Hanne Miriam Larsen 86251016 i værkstedets åbningstider.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt