Afd. 10: Papkassehunde tilladt i Rødlundparken

Afdeling 10: Rødlundparken

Hundestørrelser til debat. Enighed om synlig mærkning af lovlige hunde i afdelingen

tekst og foto af Helle Hansen. Illustration af Jesper Ankjær

Hvor stor må en taskehund være?
I Rødlundsparken i Harlev er målene 50 x 40 x 30 centimeter, og det er faktisk en pæn stor papkasse, der umiddelbart ser ud til at kunne rumme en rimelig vovse, især fordi at hunden både må have hoved og hale stikkende ud af kassen.

De firbenede kæledyr optog det meste af debatten på det ordinære beboermøde i afdelingen, der så sent som i juni have et ekstra ordinært beboermøde, der også handlede om hundehold. Her bestemte et lille flertal, at det fortsat kun er tilladt at holde taskehunde i Rødlundsparken – og nu er der altså sat mål på tasken, efter at der er indhentet erfaringer for taskehundestørrelser i SAS, MidtTrafik og DSB, fortalte formand Aase Christensen.

En beboer havde stillet et forslag om, at alle hunde i Rødlundsparken fremover skal kunne genkendes på et lille skilt ved halsbåndet, der viser, at hunden er ordentlig registreret. Afdelingsregnskabets konto om hundehold viser nemlig, at der kun burde være 20 hunde i Rødlundsparken. Et antal som ingen af de godt 50 beboere, der deltog i mødet, kunne genkende.

Forslaget om synlige hundetegn blev vedtaget med stort flertal.Lille huslejestigning og måske farvel til Skræppen

Afdelingsbestyrelsen fremlagde et budget for 2009 med en stigning på 3,22%. Og et antennebidrag på 59,82 kr. Det blev vedtaget enstemmigt.
Under beretningen fortalte Aase Christensen, at afdelingsbestyrelsen næste år forventer at komme med et forslag om at takke nej til foreningens beboerblad Skræppebladet. Ved en fælles afmelding af bladet vil afdelingens kunne sparer 27.000 kroner om året. Udgangspunktet var, at Skræppebladet ikke tilgodeser Rødlundparkens behov for information. Beboerne skal i stedet for informeres via foreningens nye hjemmeside og ligeledes gennem udsendte kvartalsbreve fra afdelingsbestyrelsen.

Nye ansigter
Der var genvalg af afdelingsformand Aase Christensen til afdelingsbestyrelsen og nyvalg til Lisbeth Pilegaard. Suppleant blev Christina Christiansen.
Det lykkedes ikke at finde en repræsentant til FAS. Og der var heller ikke nogen, der ønskede at træde ind i Skræppebladets redaktion.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt