Afd. 16: Møde i afdelingen

Afdeling 16: Voldbækhave

Mange sociale aktiviteter i det forgangne år

af Nanna Thorborg Monrad. Foto af Bo Sigismund

I 14 år har der været ældreboliger i Voldbækhave. Afdelingen ligger skønt i naturskønne omgivelser, og det overdækkede gårdmiljø har en imødekommende atmosfære. Til årets beboermøde var der ca. 20 mennesker samlet, og spørgelysten var i top hos de engagerede beboere.

I beretningen om årets gang i Voldbækhave mindedes man først de fire beboere, som afdelingen måtte tage afsked med. Samtidig blev der budt velkommen til tre nye beboere.

Afdelingen har haft mange aktiviteter af social såvel som praktisk karakter. Der har været tur til Fur, sangaften og Skt. Hans-aften. Derudover har afdelingen har haft aktivitetsdag, hvor der er blevet lavet forskellige praktiske ting. Der blev lavet en indvendig tagrende, en petanquebane og fliser ved cykelporten.

Efterfølgende blev der diskuteret nye tiltag til reparationer af afdelingen, hvor blandt andet udskiftning af tagplader og problemer med en limtræsbjælke var emner til nye reparationer.

Beretningen for afdelingen i Voldbækhave bar således præg af engagement og et ønske om at skabe et dynamisk miljø for folk over 55 år.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt