Hjælp Skraeppe­bladet.dk med en ny web-forside

Skræppebladet.dk har fået nyt design; men mangler hjælp til forsiden

Skraeppebladet.dk har siden år 2000 været at finde på internettet. Tiderne har ændret sig, og Skræppebladet på nettet har også ændret form, teknik og opbygning et par gange. Vi har i løbet af det seneste halvandet år eksperimenteret med det at have en blog, og resultatet er meget positivt. Vi har efterfølgende integreret bloggen i Skræppebladets hjemmeside, og i den forbindelse været nødt til at skifte webhotel, da det gamle ikke kunne trække vores over 1.000 sider, som er ret populære.

Nyt web-design

Hen over sommeren har vi udviklet et nyt design og samlet alle funktionaliteterne under samme hat. Nu mangler vi blot lidt hjælp til vores forside: Hvad kunne du tænke dig, der skal poppe op på som det første, efter du er klikket ind på skraeppebladet.dk?

Indtil videre bruger vi den gamle idé med at præsentere seneste nummers artikler, men vi tror, at det kan gøres meget bedre. Vi har et par forslag, men vil gerne høre fra dig og andre beboere, inden vi sætter gang i programmeringen og melder siden helt klar.

Deltag på webben

Skræppebladets hjemmeside opdateres med alle indlæg og artikler fra det trykte magasin i forbindelse med udgivelse. Dette har vi en ansat til at gøre. Men alt andet på webben er baseret på frivillig arbejdskraft, og du er inviteret til at deltage.
Har du lyst til at være med til at programmere eller deltage i design-udvikling, er vi meget interesseret i at få kontakt med dig.

Har du lyst til at give et par meninger og måske mere, vil vi gerne høre fra dig. Send en mail.
Husk også at du stadig nemt kan skrive på Skræppebladet.dk. Opret dig som bruger direkte fra hjemmesiden, og skriv kommentarer med det samme. Send derefter en mail til blog[AT]skraeppebladet[DOT]dk og få ret til at skrive og redigere indlæg og kommentarer.

Skræppen har brug for dig

Alle beboere betaler en kvart million for en ny foreningshjemmeside for Brabrand Boligforening dette år. Skræppebladet må basere sin hjemmesides udvikling på frivillige kræfter, og vi har ikke råd til omfattende brugergruppeanalyser, brugertest, segmentanalyser/optimering og alle de andre dyre foranstaltninger, som sandsynligvis ligger bag den meget kostbare fornyelse af vores forenings hjemmeside.

Til gengæld har Skræppebladet adgang til en masse beboere via både internet og dette blad, som du sidder med i hånden. Skriv til os, og hjælp dit eget beboerblad med at blive endnu bedre – også på forsiden online.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2008-10 December

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2008-10 December
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2008-10 December

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data