Hjælp Skraeppebladet.dk med en ny web-forside

Skræppebladet.dk har fået nyt design; men mangler hjælp til forsiden

af Ulrik Ricco Hansen

Skraeppebladet.dk har siden år 2000 været at finde på internettet. Tiderne har ændret sig, og Skræppebladet på nettet har også ændret form, teknik og opbygning et par gange. Vi har i løbet af det seneste halvandet år eksperimenteret med det at have en blog, og resultatet er meget positivt. Vi har efterfølgende integreret bloggen i Skræppebladets hjemmeside, og i den forbindelse været nødt til at skifte webhotel, da det gamle ikke kunne trække vores over 1.000 sider, som er ret populære.

Nyt web-design
Hen over sommeren har vi udviklet et nyt design og samlet alle funktionaliteterne under samme hat. Nu mangler vi blot lidt hjælp til vores forside: Hvad kunne du tænke dig, der skal poppe op på som det første, efter du er klikket ind på skraeppebladet.dk?

Indtil videre bruger vi den gamle idé med at præsentere seneste nummers artikler, men vi tror, at det kan gøres meget bedre. Vi har et par forslag, men vil gerne høre fra dig og andre beboere, inden vi sætter gang i programmeringen og melder siden helt klar.

Deltag på webben
Skræppebladets hjemmeside opdateres med alle indlæg og artikler fra det trykte magasin i forbindelse med udgivelse. Dette har vi en ansat til at gøre. Men alt andet på webben er baseret på frivillig arbejdskraft, og du er inviteret til at deltage.
Har du lyst til at være med til at programmere eller deltage i design-udvikling, er vi meget interesseret i at få kontakt med dig.

Har du lyst til at give et par meninger og måske mere, vil vi gerne høre fra dig. Send en mail.
Husk også at du stadig nemt kan skrive på Skræppebladet.dk. Opret dig som bruger direkte fra hjemmesiden, og skriv kommentarer med det samme. Send derefter en mail til blog@skraeppebladet.dk og få ret til at skrive og redigere indlæg og kommentarer.

Skræppen har brug for dig
Alle beboere betaler en kvart million for en ny foreningshjemmeside for Brabrand Boligforening dette år. Skræppebladet må basere sin hjemmesides udvikling på frivillige kræfter, og vi har ikke råd til omfattende brugergruppeanalyser, brugertest, segmentanalyser/optimering og alle de andre dyre foranstaltninger, som sandsynligvis ligger bag den meget kostbare fornyelse af vores forenings hjemmeside.

Til gengæld har Skræppebladet adgang til en masse beboere via både internet og dette blad, som du sidder med i hånden. Skriv til os, og hjælp dit eget beboerblad med at blive endnu bedre – også på forsiden online.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt