Det kreative værksted februar 09

Rum for kvinder i alle aldre

Af Hanne Miriam Larsen, beboerhuset Yggdrasil

I Det Kreative Værksted i beboerhuset Yggdrasil (Dortesvej 35 A) kan du sy, filte, strikke eller bruge din kreativitet, som du har lyst. Værkstedet er kun for kvinder, og vi har åbent for alle, der har lyst til at reparere tøj, lave pynt til hjemmet eller lære at filte, hækle, male med stoffarver eller andet. Du må også meget gerne komme forbi, hvis du bare vil drikke en kop kaffe og se, hvad de andre kvinder laver – måske bliver du inspireret til selv at gå i gang!

Værkstedets åbningstider i februar (bortset fra uge 7) er tirsdag klokken 10-13, onsdag klokken 10-14 og torsdag klokken 14-17. I uge 7 er værkstedet åbent tirsdag d. 10. februar – resten af ugen er der lukket på grund af vinterferie-aktiviteter for piger – læs mere nedenfor.

Eventuel kontakt til: Hanne Miriam Larsen tlf. 86 25 10 16 i værkstedets åbningstider.

Pigepynt i vinterferien
I vinterferien laver vi pigepynt i Yggdrasil. Kom og vær med, når vi laver smykker, kort, billedrammer og masser af pigepynt med perler, knapper, filt, garn og karton. Brug fantasien og lav fine ting til dig selv, til dit værelse eller til veninderne. Alle piger fra 9-16 år er velkomne!

Det foregår onsdag, torsdag og fredag i vinterferien kl. 10-15. Deltagelse er gratis, madpakke kan medbringes. Tilmelding er nødvendig (begrænset deltagerantal) og skal ske senest 3. februar på tlf. 86251016 eller ved henvendelse i Det Kreative Værksted i Yggdrasil.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt