Røveren afvist, og offeret kom ikke noget til…

Læserbrev

I Århus Stiftstidende, den 02-10-2007 kunne man læse følgende:

”To røveriforsøg i Gellerup

Brabrand: En ung arabisk udseende mand truede i går eftermiddag med fem minutters mellemrum to mænd på Janesvej i Gellerup. Røveriforsøg­ene skete i to opgange, der ligger i samme blok.

Klokken 10 minutter over fire trak røveren en kniv og forsøgte at true en 48-årig dansker til at udlevere sin taske. Da manden ikke ville give slip på tasken, stak den unge mand ham i langfingeren. Manden slap væk, og da han kom op i sin lejlighed, ringede han straks til politiet.

Få minutter efter lød alarmen igen hos politiet, da den unge mand uden for en af naboopgangene truede en 39-årig dansk mand med kniven. Også denne gang blev røveren afvist, og offeret kom ikke noget til.”

Sidstnævnte: ”og offeret kom ikke noget til” er imidlertid en sandhed med modifikationer.
Den 39-årige er min ældste søn, som den pågældende dag var på besøg hos mig (Janesvej 29). Han er psykisk syg (og har været det i snart 20 år) og er derfor psykisk mere påvirkelig end de fleste. Overfaldet har derfor medført, at han er ophørt med at besøge mig, idet han er bange for igen at blive udsat for at havne i en situation med – bogstavelig talt – kniven for struben.

Og hvad skal man så gøre ved et sådant problem? Skal man blot konstatere, at det er, hvad man kan komme ud for, når man bor i Brabrand Boligforening? Eller……?

Hvad mener du som læser dette, du som er min medbeboer/nabo, Nærpolitiet, foreningsbestyrelsen for Brabrand Boligforening, borgmesteren, velfærdsministeren, at der bør gøres i sådan en sag?

På forhånd tak for ethvert positivt forslag, der kan medvirke til øget sikkerhed, tryghed og trivsel, når man færdes i boligområdet!

Med venlig hilsen
Vagn Krarup Holst
Janesvej 29, 3.
8220 Brabrand
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt