Afd. 4: Knallertkørsel på stier forbudt i Gellerupparken

Afdeling 4: Gellerupparken

Forældre opfordres til at snakke med deres børn om ulovlig knallertkørsel

af Sebastian Adorján Dyhr

Hasarderet knallertkørsel med høj fart og ofte uerfarne knægte bag styret, gør færdsel på stier i Gellerupparken farlig. Afdelingsbestyrelsen har for nylig sendt brev rundt til alle beboerne med en opfordring til at få dem til at tale med deres børn om, at knallerter skal køre på vejen og ikke på stierne i Gellerupparken.

”Det er nogen gange nærmest livsfarligt for gående at færdes på stierne, når en knallert kommer kørende med alt for meget fart på,” siger afdelingsformand Helle Hansen og fortsætter:

”Og mange gange ser man, at der er børn under 16 år, der kører rundt på knallerterne, uden styrthjelm og ofte med en eller to personer bag på knallerten. ”

Det er selvfølgelig forbudt. Og Lokalpolitiet oplyser, at det gør en stor indsats for at stoppe den ulovlige knallertkørsel. Foreløbig er det dette forår allerede lykkedes at konfiskere næsten en halv snes knallerter i området. Men der er lang vej endnu.

”Afdelingsbestyrelsen har indkaldt til et møde for at snakke med politiet og kommunen om, hvordan vi kan lave fartbegrænsninger på stier og korrekt skiltning, så politiet kan håndhæve forbuddet,” fortæller Helle Hansen, der sammen med resten af afdelingsbestyrelsen opfordrer alle forældre i Gellerup til at snakke med deres børn om ikke at køre på knallert, før de er gamle nok – og så holde maskinen ude på vejen, hvor den hører til.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt