Cafe Perlen med foredrag og fællesspisning

Gunhild Weisberg bød på pige-kom-sammen i Yggdrasil. Udsolgt til første fællesspisning

tekst og foto af Helle Hansen

Kvinderne, som besøgte Café Perlen tirsdag den 19. maj oplevede et spænd­ende oplæg ved tidligere foredragsholder Gunhild Weisberg, der lagde op til en spændende dis­kus­sion af, hvordan man tager sty­ríngen over sit eget liv og sørger for ikke at knækken nakke ved at gå rundt og kæmpe mod lukkede døre. Og sendere øste Gunhild også af sin viden med astrologi, hvilket vakte så stor interesse, at det blev aftalt, at Gundhild skal aflægge Café Perlen endnu et besøg til efteråret.

Café Perlen har i maj også været aktiv med salg af kaffe og kage i forbindelse med invielse af den nye legeplads ved KiG – og på ACT-dagen lørdag den 23. maj.
Og torsdag den 28. maj var der fuldt hus ved Café Perlens første fællesspisning i Yggdrasil.

Café Perlens juni-program
I juni holder Café Perlen almindelig åbent tirsdage fra klokken 12-15 kun for kvinder – og torsdage fra klokken 13-16, hvor der er åben for alle.

Her kan man købe kaffe, te og hjemmebagt kage, læse i avisen, snakke med naboen og høre om, hvad der foregår i Gellerup lige for tiden.

Café Perlen er også med til at arrangere Sankt Hans-festen, hvor der igen i år bliver tale om snobrødbagning over bål.

Fællesspisningen bliver også gentaget i juni måned – torsdag den 18. juni kl. 17.30 – pris 25 kroner – tilmelding forud max. 40 deltagere.

Læs mere på
www.cafe-perlen.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt