Cykelværkstedet på Janesvej 43

Det er gratis for alle at få hjælp til deres cykel, når der hjælpes til

tekst og foto af Hasse Vind

Vi søger medarbejdere… Alle folk er velkomne i cykelværkstedet, og vi søger nu nye kræfter til at holde det i gang. Man behøver ikke have forstand på cykler eller teknik, bare man vil give et par timer om ugen, frivilligt, for børnene. Der er masser af opgaver at tage fat på ud over reparation af cykler, bl.a. maling, tømmerarbejde, rengøring, oprydning, social indsats og meget mere.

Henvendelse ang. Frivillig medarbejder på cykelværkstedet:
Hasse Vind
86179995 eller
50473062

Alle former for bidrag/deltagelse vil blive set med stor glæde.

Hvis nogle oplever at der bliver krævet penge ind, er det kun fordi vi ikke har reservedelen, og derfor skal ud og skaffe denne reservedel. Dette bør overhovedet ikke ske, da vi beder vores kunder om, at komme med reservedelen selv, altså hvis vi ikke har den på vores lager, hvis vi har den på lager, er det naturligvis gratis.

Vi kan ikke modtage, og lave cykler, der kommer med alt for mange fejl (problemer), uden at folk selv medbringer reservedele til cyklen.
Jeg har oplevet, at en cykel er kommet ind med den besked:
Nye bremser, + bremsekabel
Begge dæk skal lappes
Gear er i uorden
Nyt sæde
Nyt styr
Og i disse tilfælde er vi desværre nødt til, at sige, at de må gå ud og købe en ny cykel, for vi kan ikke, og skal ikke, restaurere en hel cykel.

Værkstedet bygger på princippet: Noget for noget, det vil sige, at hvis man kommer med en defekt cykel, så er det i første omgang en selv (eller forældre), der må ned til værkstedet og benytte vores værktøj og faciliteter til at lave cyklen. Hvis det ikke er muligt, har vi en mekaniker stående til rådighed, som meget gerne vil hjælpe. Men i første omgang er det brugerne af værkstedet der skal lave tingene selv.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt