Afd. 16: Man mødes jo til daglig

Afdeling 16: Voldbækhave

Beboermøde i Voldbækhave

tekst og foto af Bo Sigismund

Her i Voldbækhave finder man en ekstrem høj mødeprocent. Man kan næsten tale om mand af hus, for der var 28 mødt. Det er nu ikke fordi et møde her rummer nogen form for drama. Men beboerne, hvoraf mange jo kommer fra andre afdelinger, finder det vigtigt som en del af livet også at følge med.

28 fremmødte til beboermødet i Voldbækhave

28 fremmødte til beboermødet i Voldbækhave

Man har en afdelingsbestyrelse, og der kan da også blive kampvalg. Men i det behagelige dagligmiljø og med den store aktivitet blandt beboerne er der udviklet et fællesskab, som bare også omfatter beboermødet.

Formandsberetningen var da også kort. Imidlertid rummede den en vigtig sag: Århus kommune vil ikke længere godtage beboernes indflydelse på hvem der flytter ind. Det synes man er meget betænkeligt, for afdelingen kan jo netop henvise til at den selv fra før den blev bygget havde et bæredygtigt fællesskab, og at en så lille enhed er meget følsom overfor udskiftning, når man er så meget fælles som her. Så der er politisk modstand på vej.

Formand Søren Erichsen og bestyrelsesmedlem Jytte Lausen blev genvalgt. Og der var flere der havde noget at sige under Eventuelt. Så jo, mødet er ikke kun en formalitet, det er også en variation over den daglige omgang, og stemningen var også til en mad og en øl bagefter.

Undertegnede, der var dirigent, havde haft endnu en god oplevelse med beboerne, hvoraf mange er gamle bekendte.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt