Debat: Polemik af værste skuffe

Kære Pia Bjerre Christensen og Camilla Maria Løvhøj
I et debatindlæg i dette nummer af Skræppebladet tager I mig til indtægt for et argument om, at mennesker, som en mig i øvrigt ukendt læserbrevsskribent har betegnet som ”fremmede”, ikke skal have adgang til at bosætte sig i Gellerupparken.

At skyde mig den holdning i skoene er ikke alene useriøst – intet kunne ligge mig fjernere end et sådan forbud. Det er også polemik af værste skuffe at fordreje mit indlæg derhen. At føre den fantastisk vigtige debat om Gellerups fremtid ned på det niveau – det bidrager jeg ikke til.

Derfor skal jeg her alene konstatere, at vi i Venstre sammen med et bredt flertal i byrådet går ind for helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj, som efter vores mening udstikker den rette kurs.

Hvad angår placeringen af en moské i Århus har vi peget på, at vi ikke mener, den rigtige placering er i Gellerup. Det vil efter vores mening bidrage til dannelsen af et parallelsamfund, men vi ser gerne en moské placeret et andet sted i Århus.

Men jeg håber da – uden at blive draget til ansvar for resten af jeres indlæg – at kunne få lov til erklære mig enig i jeres glæde over udsigten til ny udvikling i Gellerup, som mange århusianere vil få fornøjelse af.

Venlig hilsen
Gert Bjerregaard
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt