Mød din byrådskandidat i Laden

Tirsdag den 3.  november inviterer Gellerup Fællesråd til valgmøde i beboerhuset Laden

af Sebastian Adorján Dyhr

Mød en rådmand, et par politiske ordfører og en udvalgsformand i beboerhuset Laden, når Gellerup Fællesråd inviterer til valgmøde tirsdag den 3. november kl. 19.00.

De kendte ansigter er rådmand for Sundhed og Omsorg Dorthe Laustsen, SF, de radikales Rabih Azad-Ahmad, der i høj grad må siges at være på hjemmebane i Gellerup. Venstres politiske ordfører Bünyamin Simsek, der også har en fortid som beboere i Gellerupparken samt Kristian Wurtz, der er socialdemokraternes politiske ordfører i byrådet. Et femte kendt ansigt ved valgmødet er den lokale sherif Lars Bro, der stiller op som byrådskandidat for Liberal Alliance.

“De øvrige partiers repræsentanter er der fortsat ikke sat navne på, men det skal nok falde på plads inden 3. november,” garanterer fællesrådets formand Helle Hansen og lover, at der kommer opslag i alle opgange, når mødet nærmer sig.

Til at styre valgmødet har fællesrådet allieret sig med det tidligere byrådsmedlem for Enhedslisten Keld Hvalsø Nedergaard, der også er lokal kendt fra Brabrand.

Temaerne ved valgmødet forventes at blive helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj, børn og unge-politikken, og hvad borgerne ellers finder på at spørge deres lokale politikere om.

Fællesrådet byder på kaffe, te og kage til vælgermøde.
Beboerhuset Laden ligger Edwin Rahrs Vej 6B.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt