Tøm lommerne

Vil han røve folks penge med mere?

Dette er en opfordring fra klunseren Allan Fisker

Nej, selvfølgelig er jeg glad for at få midler til at sende nødhjælp til Letland, som er det land i EU, der er hårdest ramt af finanskrisen. 16-20% er arbejdsløse uden fagforeningshjælp. Lærere og sundhedspersonale er gået så langt ned i løn, at de har kr. 2000,- om måneden. Priser på mad og tøj er stort set som her. Det er katastrofalt for arbejdsløse, syge og ældre. Regeringen har ikke penge at hjælpe med og har skåret 30% ned og det kan mærkes.

Jeg er glad for godt, rent og varmt tøj og sko, der er brugbare.
Desværre modtager jeg alt for meget dårligt, snavset, laset, vådt og muggent tøj – og underbukser med ”bremsespor” i (det er ulækkert, uetisk og mangel på respekt). Sådan ubrugeligt tøj er noget, alle nødhjælpsorganisationer er meget kede af at få. Vil du selv ønske at få noget sådant? Vil det ikke krænke din personlighed?
Dette er ikke noget, der kun gælder for folk i Gellerup. Vi herude skal ikke gøres værre, end fakta er. Faktisk er der mange indvandrerfamilier, der har givet virkeligt fint, godt og rent tøj, noget endda nyt!

Der glemmes!
Jeg har fundet Dankort, Visakort, lånerkort, medlemskort, studiekort, metrokort, pas, opholdstilladelser, sygesikringsbeviser, registrerings-
attester og meget andet, ja sågar en fjernbetjening med bilnøgler; men den tilhørende bil stod ikke uden for min dør. Hvor er min bil? Stadig nøglerne jeg har.
To gange har jeg fundet hundredekronesedler i lommerne. Når er sæk er sat ved min dør eller i en containergård, kan jeg ikke se, hvor det kommer fra. Pengene er gået til fragt af nødhjælp. Papirerne er givet til ejerne, når de var til at finde, bankkort til bankerne og resten til politiet.

Jeg har skrevet et lille digt om Visakort

Ej sit Visakort at passe
let det koste kan en masse,
med det tab i dine tanker
alt for hurtigt hjertet banker.

Hvis du vil støtte mit arbejde, kan du blandt andet sætte penge ind på:
Støtteforeningen for Allan Fiskers Nødhjælp
Sparbank Vest, City Vest-afdeling, konto: 000 15 27 282
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt