Afd. 4: Gellerupparken fejrer 40-årsjubilæum

Afdeling 4: Gellerupparken

Jubilæumsgave på vej rundt til alle afdeling­ens beboere, som en markering af jubilæet

af Helle Hansen – illustration af Jesper Ankjær

I 1969 flyttede de første beboere ind i de nyopførte blokke på Jettesvej og Dortesvej i det, som dengang blev kaldt Gjellerupplanen – indflytningen af nye beboere fortsatte de efterfølgende tre år indtil, Gellerupparken stod hel færdig i 1972.

Siden er det blevet til 40 års storm og blæst med nærmest national status som udskældt boligområde. Men til trods herfor er der stadig en masser mennesker, som fortsat godt kan lide at bo i de grå betonblokke.

Jubilæum, farveGellerupparkens 40-årsjubilæum bliver markeret med en reception søndag den 6. december i beboerhuset Yggdrasil. Hertil der er indbudt en lang række tidligere aktive beboerdemokrater i afdelingen samt gamle medarbejdere og andre venner af afdelingen.

Ved jubilæet vil gæsterne kunne se en gammel film om dengang, Gellerup blev bygget. Der vil også være en udstilling af fotograf Søren Kjeldgaards fantastiske fotoreportage om Gellerups ungdom i dag. Og affaldsmaskotten Otto kommer og hilser på – ligesom der vil blive fortalt om det Nye Foreningernes Hus på Nordgårdskolen og Fritidspatruljen.

De nuværende beboere i Gellerupparken kommer også til at føle jubilæet i form af en lille gave, som vil blive husstandsomdelt i løbet af december måned.
Del eller print denne side:  


Tilbagevisende links

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt