Amatørfotografernes digitalfotoskole

En del af amatørfotografernes efterlønner- og pensionistklub

af Klubleder og underviser Gert Mistral – illustration af Jesper Ankjær

Amatørfotografernes digitalfotoskole – AD
Torsdag fra 13 – 15 i Tousgårdsladen.
Start d. 25. februar 2010
Medbring din egen bærbare computer, hvis du har en.

– Amatørfotografernes digitalfotoskole – ”AD” er en underafdeling af amatørfotografernes efterlønner og pensionistklub ”AEPK”, som har til huse i Beboerhuset Tousgårdsladen.

”Amatørfotografernes digitalfotoskole” ”AD” er undervisning for alle unge som gamle nybegyndere i digitalfotografering og billedbehandling. Undervisningen er bygget op sådan, at alle kan være med.

Fotoklub, farveMed 11/2 times forløb er undervisningen både teoretisk og praktisk. Vi arbejder med det digitale billede på computeren: beskæring, farvejustering, komprimering og hvordan man gemmer sine billeder forsvarligt. Ligeledes kommer vi lidt ind på computerens opbygning m.m. Der er udarbejdet et letforståeligt undervisningsmateriale. Den anden undervisningsgang skal holdet ud at fotografere, så vi har billeder at arbejde med.
Tilmelding og oplysning om kurser kan ske til husmand Anja Raithel
Tousgårdsladen. Tlf.nr. 86259158 eller info@tousgaardsladen.dk

http://www.digitalfotoskolen.dk kan du læse mere om undervisningen i Beboerhuset Tousgårdsladen.

Amatørfotografernes efterlønnerog pensionist klub – AEPK
Tirsdage kl. 13 – 16 i Tousgårdsladen
Start 26. januar 2010

Vi er en klub, der har besluttet os for at afholde vores aktiviteter i Beboerhuset Tousgårdsladen, hvor der er alle de faciliteter, vi har brug for. Vi er meget glade for det samarbejdet med Beboerhuset Tousgårdsladen.
Vores klub retter sig mod førtidspensionister – efterlønnere og pensionister fra lokalområdet og fra hele Århus. Vores aktiviteter er baseret på hyggeligt samvær med digitalfotografering som vores samlingspunkt.
Vi arbejder med billeder: Tager på fototure, holder små fotokonkurrencer indbyrdes og fotoudstilling, såfremt der er interesse for det. Klubben tæller i øjeblikket 10 medlemmer, så der er plads til mange flere. Er du førtidspensionist, efterlønner eller pensionist, og har du lyst til at arbejde med digitale billeder, så er du velkommen til at kontakte os. AEPK e-mail kontakt@aepk.dk eller tlf. 36 94 65 93 – du kan også kigge ind på vores hjemmeside www.aepk.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt