Læste du med på Skræppebladet online?

Masser af nyheder på hjemmesiden – også når bladet har juleferie

tekst og foto af Ulrik Ricco Hansen m.fl. på blog.skraeppebladet.dk

Skræppebladet er ikke blot magasinet i din postkasse. Det har også et liv på internettet med meget mere, end der er plads til i den trykte udgave. Næsten hver dag er der nye blogindlæg med nyt fra nærområdet, foreningen, aktiviteter, politik eller debat, der berører livet for beboer i Brabrand Boligforening. Du kan læse kommentarer og selv tage del i debatten.

Har du lyst, kan du blive en del af blog-redaktionen, så du selv kan oprette artikler og udgive dem med det samme på Skræppebladets blog. Det er hurtigt og nemt. Alle kan være med, og du kan sagtens få hjælp undervejs.

Der er så mange nye artikler på bloggen, at selv en liste med overskrifter vil fylde for meget. Derfor får du her blot en lille smagsprøve på  nogle få historier fra december og januar:

Model-tog giver penge til Livsværkstederne i Gellerup
I 2009 blev der samlet 58.000 kroner ind via model-toget på hovedbanegården. Pengene går til velgørende formål. Blandt modtagerne er  Livsværkstederne, der er holder til på første sal i City Vest.

Årets Østjyde: Måske Unge 4 Unge i Gellerupparken
Måske bliver Årets Østjyde en hel gruppe, der har gjort sig fortjent til titlen, som udpeges af Tv2 Østjyllands seere. Projektet Unge 4 Unge i Gellerupparken er nomineret.

Arkivfoto fra Wikimedia af Gael Mazeas.

Arkivfoto fra Wikimedia af Gael Mazeas.

Kin-ball: Ny sport med kæmpebold i Globus1
I Globus1 kan du hver uge prøve kræfter med det forholdvis nye boldspil Kin-ball. Her spilles med en kæmpe bold, der er let som en ballon, og hvor hele tre hold kæmper samtidig i samme kamp.

Stofas Zaptor-boks er en fiasko
Stort set ingen århusianske fjernsynskiggere har lyst til at benytte sig af Stofas digitale modtager, den såkaldte Zaptor-boks. Tendensen er, at mange skifter til lille tv-pakke. Under 1% af medlemmerne i Antenneforeningen Aarhus har en Zaptor-boks.

Isbjerg skal bygges i sommervarmen
Efter flere udskydelser ser det nu ud til at prestigebyggeriet “Isbjerget” på Århus Havn påbegyndes. Første spadestik til byggeriet tages senest 15. juni.

Heftig eksamens-snyd
Der snydes til eksamen, og eleverne kan ikke bestå, før den skyldige er fundet. Med intriger og drama kæmper eleverne, indtil en skyldig melder sig. Gellerupscenens Teaterskole opfører stykket Snyd i januar.

Fisk fra ishavet til Århus V
Den venlige og snakkesagelige fiskemand Flemming Brincken i den røde fiskebus fortæller: ”Der er nærmest ingen fiskehandlere tilbage. Det kan ikke køre rundt – med mindre fiskebutikken får hjul på,” fortæller han til Skræppebladet.

Dansk-tyrkisk forening for studerende
“o.n.e. Århus” har på blot et halvt år fået 150 medlemmer, der sammen bryder grænser for det at leve i Danmark med tyrkisk baggrund og klare sig gennem uddannelse og karriere.

Dansk-tyrkere fra f.eks. Brabrand står sammen i nyt netværk på bl.a. Handelshøjskolen.

Dansk-tyrkere fra f.eks. Brabrand står sammen i nyt netværk på bl.a. Handelshøjskolen.

Lyngby vil ikke være spøgelsesby
Omkring 50 spøgelser mødte op foran Århus Rådhus, hvor de demonstrerede imod den manglende busforbindelse i landsbyen Lyngby vest for Århus. Spøgelserne var naturligvis beboere fra landsbyen.

Biskop fejrer Skjoldhøj Kirke 25 år
Anden søndag i advent er noget særligt i Skjoldhøj Kirke. I år kan kirken fejre 25-årsjubilæum denne dag, og biskop Kjeld Holm tager del i jubilæet ved at prædike ved festgudstjenesten.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt