Web-interesserede skribenter søges

Skræppebladet søger folk til at anmelde hjemmesider for beboere

af Ulrik Ricco Hansen – illustration af Jesper Ankjær

Livet som beboer bliver mere og mere digitalt, hvilket også ses på de mange hjemmesider, vi enten får tilbudt eller tvinges til at bruge. Har du en mening om internet, og har du lyst til at skrive om hjemmesider, så bliv web-anmelder i beboerbladet for Brabrand Boligforening.

Bliv anmelder af hjemmesider
Skræppebladet har brug for dig som anmelder af hjemmesider og diverse tjenester, der er baseret på internet. Du skal skrive om dit besøg på en hjemmeside, som du har klikket dig igennem. Du skal fortælle om fordele og ulemper og forsøge at lave en lille vejledning til andre beboere som måske er på vej ind på hjemmesiden. Som anmelder får du også lov til at dele stjerner ud: 1=dårligst, 6=bedst.

Tilknyttet redaktionen
Jobbet er ulønnet, men som frivillig skribent indbydes du til redaktionsmøder og inddrages i den interne redaktionelle kommunikation, hvis du har lyst (du kan sige ja eller nej til at komme med på den redaktionelle mailing-liste).

Få enkle krav
Som webanmelder forventes det, at du har let ved at udtrykke en mening, men også at du er god til at finde belæg for din mening.
Alder har ingen betydning; om du er 13, 33 eller 83 er underordnet. Om du er beboer i Brabrand Boligforeningen er heller ikke afgørende, så længe du har lyst til at skrive om dine oplevelser på nettet.

Masser af hjælp
Du skal anlægge en journalistisk vinkel på dine skriverier, og der er masser af hjælp at hente: Stort set hele redaktionen er klar til at hjælpe dig, så det er let at få gode råd f.eks. via mail.
Har du problemer med dansk retstavning er det heller ikke noget problem. Skræppebladet har tilknyttet gode korrekturlæsere, som sikrer, at din at din artikel fremstår professionel i det trykte magasin.

Send skærmen af sted
Grafisk skal dine anmeldelser forsynes med i det mindste screen-dumps (skærmbilleder). Hvis du ikke selv ved hvordan, få du hurtigt en oplæring.
Har du mod på at kontakte folkene bag hjemmesiden og skrive om dem, er det et særligt plus.

Artikelserie
Vi vil gerne fortløbende bringe anmeldelser af forskellige relevante hjemmesider.
Der er maser af tage fat på. Lige fra vores eget, boligforeningens, kommunens, bibliotekets, Beboerbladets, Socialministeriets mv.
Lige så interessant er det at kigge på hjemmesider for afdelinger i boligforeningen og for hjemmesider for forskellige aktiviteter og institutioner i boligforeningens område.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt