Find Gellerup Højskole – og bliv klogere

Nu med tag over hovedet

af Mette Marie Karlberg, Gellerup Højskole

Du er hvad, du spiser – men hvad er det egentlig, du propper i munden?
Er det sjovest at udvikle first person shooter eller adventure computerspil?
Og kan man få sin bil til at køre vha. muslingeskaller?
På Gellerup Højskole finder du svaret på disse spørgsmål – og nu kan du søreme også finde højskolen, for den har fået tag over hovedet.

Gellerup Højskole har svævet hen over blokkene i Gellerupparken de sidste par år. Højskolen har stået bag en lang række af sjove og udfordrende ugekurser og arrangementer – men når kurserne og arrangementerne var ovre, har det været svært at finde højskolen. Hvor kunne man møde projektleder Kasper Graarup? Hvor skulle man gå hen, når man ville tilmelde sig højskolernes kurser?

Nu er der endelig kommet tag over hovedet på Gellerup Højskole, og højskole-interesserede kan finde både projektleder Kasper Graarup og kommunikationskonsulent Mette Marie Karlberg på Lottesvej 1, 1 sal, værelse 12 (blok 1 i Hejredalskollegiet).

”Vi er super glade for, at vi har fået et fast tilholdssted, og vi glæder os til at få besøg i vores nye lokaler. Det er endnu ikke store forhold, men indtil højskolen åbner dørene for både elever og ansatte, er kontoret her fint til os,” siger projektleder Kasper Graarup.

Viden om verden
Højskolens kontor er i dag ca. 12 kvm. stort – der er lige plads til to skriveborde, to stole og en kaffekande. Men når højskolen åbner dørene for elever og personale til august, bliver det forhåbentligt under nogle lidt andre forhold:

”Vi håber på, at vi får de sidste godkendelser i hus her i løbet af foråret, så vi kan slå dørene op for eleverne til august i tre af blokkene her i Hejredalskollegiet,” siger Kasper Graarup og fortsætter:

”Vores ønske er at lave en moderne højskole for unge fra hele Danmark med gode værelser og muligheder for at eksperimentere inden for fagene – så så mange som muligt får lyst til at blive klogere på livet, verden og dem selv på Gellerup Højskole.”


Om Gellerup Højskole
Livet er fyldt med spændende muligheder, og på Gellerup Højskole kan du prøve dem af. Højskolen er for dig, der gerne vil udfordres, eksperimentere, blive klogere og skabe. Vi sætter bl.a. fokus på de naturvidenskabelige fag:

  • Sundhed og Ernæring
  • Computerspil og teknologisk legetøj
  • Arkitektur og Konstruktion
  • Klima- og miljøteknologi

”På Gellerup Højskole møder man nye venner og lærer noget i stedet for bare at dovne foran fjernsynet”
(Israa og Fatina, deltagere på sommerkursus 2008)

Tilmeld dig allerede nu
Kunne du tænke dig at komme på højskole til august, så tilmeld dig allerede nu og vær sikker på en plads.

Kurset strækker sig over 18 uger – fra 15. august til 18. december.
Prisen er 1000 kr. pr. uge (1.500 kr. v/enkeltværelse)
 
Tilmeld dig på hjemmesiden www.gelleruphojskole.dk eller ring eller til skriv til os:info@gelleruphojskole.dk og 22 82 40 07 og hør lidt nærmere om både det praktiske, det faglige og om eventuelle tilskudsmuligheder.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt