Indbydelse til 10-årsjubilæumsfest

Livsværkstederne fejrer de første 10 år onsdag den 26. maj 2010

illustration af Jesper Ankjær

Gæster, frivillige, aktiverede samt lønnede ansatte samarbejder om at drive Livsværkstederne og skabe rum for, at mennesker kan mødes i Gellerup. Omkring 100 mennesker kommer dagligt hos os, og enhver er velkommen.

Og sådan har vi gjort det de sidste 10 år, fordi der her i Gellerup er rigtig mange ildsjæle. Det gode samarbejde med Brabrand Boligforenings boligsociale arbejde, afdelingsbestyrelser, Gellerup Kirke, Socialcenter Vest, Jobcenter Vest og mange flere vil vi gerne kvittere for, ved at indbyde til fødselsdagsfest sammen med vore daglige gæster:

Fødselsdagsevent:
Vi begynder fejringen i Social Center Vests foyer.

 • Kl. 10.00
  ”De splittergale” underholder med alle tiders artisteri sangindslag
 • Kl. 10.30
  Storytelling: historien om en start fortalt af pionererne blandt andet Jens Høgh, bolig-socialrådgiver, Ove Abildgaard, værestedsleder, Jørgen Lasgaard, korshærspræst, Keld Albrechtsen, Brabrand Boligforenings bestyrelse m.fl.
 • Kl. 11.00
  Se, hør og dans selv med, når Eva Behrens introducerer og underholder med indisk dans.
 • Kl. 12.00
  Vi serverer lidt mundgodt til sammenkomsten og byder på en let frokost i Socialcenter Vests kantine

Alle er hjertelig velkommen.

Fødselsdagsfesten fortsætter:
Sammen med vore gæster og brugere af Livsværkstederne inviterer vi venner, tidligere og nuværende frivillige, brugere, ansatte og samarbejdspartnere til den store internationale buffet i Café Vita kl. 13.30.

Vi glæder os også her til et festligt samvær.
Formanden for Livsværkstedernes bestyrelse byder velkommen og præsenterer udgivelsen af jubilæumsskriftet, der beretter om de 10 år.

Vi har også den glæde at modtage byens hilsen fra borgmesteren og en hilsen fra magistraten for beskæftigelse og sociale forhold ved rådmanden.
KFUM´s Sociale Arbejdes generalsekretær overbringer en hilsen. Herefter er ordet frit.

Vi glæder os til at se venner og samarbejdspartnere, tidligere og nuværende medarbejdere og frivillige til en festlig og hyggelig markering af Livsværkstedernes fødselsdag!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt