Meyer-projektet i Gellerupparken og i Toveshøj

Nye Ottokort uddelt

af Ulla Bording Jørgensen, projektassistent i Meyerprojektet,
fotos af Ulla B.J. og Jørn Kristensen, Meyerprojektet

I maj uddelte Meyer-projektet 10 nye Ottokort til børn i Toveshøj og Gellerupparken. Rigtig mange børn var med i jagten på skrald for at få Ottokort og vinde præmier. Slet ingen let opgave i Gellerup.

Vindere af flotteste opgange i Legelandet med Otto
Lørdag d. 8. maj fejrede Otto vinderne af Gellerups flotteste opgange med en eftermiddag i Legelandet. Otto mødte Legelandets egen maskot og fik sig også en rutsjetur med børnene.

Stor skraldejagt med Stop Skrald Bussen
4 dage midt i maj kørte Stop Skrald Bussen rundt i Gellerupparken og i Toveshøj. Skolebørnene havde ferie, og mange benyttede fridagene til at samle de 10 nye Ottokort. Hver dag kom over 300 børn og samlede skrald ind med meyerne og fik Ottokort til gengæld.

Det var slet ikke let at finde skrald nok til at fylde en køkkenpose, sådan som meyerne krævede. Så børnene måtte ud at lede i buske og forskellige afkroge af parkerne, og det tog tid at få fyldt sin pose. Græsplænerne blev nærmest støvsuget for selv de mindste stykker karamelpapir og slikkepindspinde.

Det, vi fandt mest af, var de små krydderiposer til YumYum. De har stadig svært ved at komme i spanden.

Det var med glæde og begejstring, at børnene herefter kunne fremvise deres Ottokort, som de med rette havde gjort sig fortjent til.

Søndag flokkedes børnene om bussen for at vise deres 10 Ottokort frem, så de kunne få udleveret en slikpose og en præmie. Præmierne bestod af alt fra nøgleringe til bolde, frisbee’s, vandballoner og vandpistoler.

Det var nogle rigtig hyggelige dage for meyerne i selskab med de mange, mange søde børn i Toveshøj og Gellerupparken.

Meyer-projektet for et renere Gellerup vil hver måned skrive om indsatsen.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt