Beboermøde: ud med kritisk beboer

Besværligt medlem ”ekskluderet” af afdelingsbestyrelsen på ekstraordinært afdelingsmøde

af Ulrik Ricco Hansen

Beboerdemokratiet har før haft trange kår i Hasselager, hvor der også tidligere har været kedelige og ret personfikserede sager.

Hasselager 7 og 15
Hvor meget skal afdeling 7 og 15 være fælles om? Hvor meget skal afdelingerne være knyttet til Gellerup/Brabrand-afdelingerne? Hvor selvstændig skal de være – politisk og økonomisk? Hvordan fordeles magten i Hasselager?
Dette har ofte været blandt stridsspørgsmålene.

Afdelingsbestyrelsen tager fejl?
Denne gang er ingen undtagelse, om end det er ualmindelig meget personfikseret. Et aktivt medlem af afdelingsbestyrelsen i afdeling 15 har kritiseret denne for bl.a. fejldisponering­er og manglende hensyn til at spare på huslejekronerne.

Det kom så vidt, at Bo Halberg udsendte sin egen beboerskrivelse på 21 sider for at redegøre for hans opfattelse af fejl i afdelingsbestyrelsen. Heri kritiseres bl.a. legeplads, vaskeri og trailer-parkering.

Medlem skal ud
Et flertal på tre personer i afdelingsbestyrelsen i Hasselengen med formand Poul Erik Nielsen i spidsen valgte den hårde konfrontation. De ønskede, at beboerne skulle stemme om en ny afdelingsbestyrelse. Dagen før mødet udsendte de deres egen beboerskrivelse med modargumenter.

Ekstraordinært møde
På det ekstraordinære afdelingsmøde, der fandt sted, lige præcis da Skræppebladet havde deadline den 17. juni, udtrådte Bo Halberg af afdelingsbestyrelsen i afdeling 15 Hasselengen, idet han valgte/følte sig presset til ikke at genopstille.

Hjælp Skræppebladet
Skræppebladet vil forsøge at samle op på denne sag, hvor det endnu er uklart, hvem der har del i (fejl-)dispositioner og udvikling.
Har du en mening så skriv til redaktion@skraeppebladet.dk.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt