Afd. 4+5: Godhedsdag i Gellerup og på Toveshøj

Afdeling 4: Gellerupparken. Afdeling 5: Toveshøj

Søndag den 3. oktober bli´r en god dag i Gellerupparken og Toveshøj, som får besøg af flere hundrede frivillige hænder, som tilbyder at hjælpe med at rydde op, lave havearbejde, lappe cykler og hvad, der er brug for

af Helle Hansen

Første søndag i oktober bliver Gellerup og Toveshøj fra morgenstunden invaderet af et par hundrede unge frivillige, som er indstillet på at komme at bruge en hel dag på at gøre gode tjenester for alle beboerne i de to afdelinger.

Happeningen bliver kaldt ”Godhedsdag”, og den finder sted søndag den 3. oktober fra kl. 10-17.

Konceptet for Godhedsdagen er det samme, som ACT-dagen i 2009, hvor flere hundrede unge frivillige mødte op og var med til at male, rydde op, samle skrald, fjerne ukrudt og fælde træer og lege med børnene en hel dag.

Tilmeldingsseddel kommer i postkassen
I år tilbyder de unge også at hjælpe beboerne med at løse opgaver i deres hjem. Hvis nogen har brug for at få tømt deres altan, eller måske ryddet op i deres kælder, så er de unge klar. Det kan også være, at nogen gerne vil have malet deres loft eller gjort ekstra godt rent på deres badeværelse.

Tilmeldingssedlerne med ting, man ønsker hjælp med, bliver husstandsomdelt midt i september, så hold øje med postkassen.

De unge vil også i år hjælpe haveforeningen med at lave hegn og samle skidt, som flyder i buskadserne, og der skal også være tid til leg med børnene.

Hele Godhedsdagen slutter af med, at alle de aktive og frivillige både fra byen og Gellerup mødes til fællesspisning og grill i Foreningernes Hus.

Læs mere på www.godhedsdag.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt