Fritidspatruljen udfordrer Gellerup og Toveshøjs børn til leg

Fritidspatruljens unge legeinstruktører kan mødes efter skoletid mellem blokkene i Gellerupparken og Toveshøj. I efterårsferien står Fritidspatruljen for aktiviteter for de mindste børn i GLOBUS1

af Helle Hansen

Siden foråret har børnene i Gellerupparken og Toveshøj fået en masse nye legekammerater, som efter skoletid altid er parate til at lege, spille fodbold eller rundbold neden for blokkene.

De nye legekammerater kommer fra Fritidspatruljen, som består af 15 unge mennesker fra Gellerup og Toveshøj. De unge har fået fritidsjob som legeinstruktører og har desuden fået en uddannelse i at være med til at organisere lege blandt børn.

Legepatruljens nye Logo
I august fik Fritidspatruljen sit eget flotte logo, som nu er trykt på legeinstruktørernes T-shirts, som de har på, når de går ud for at lege med børnene. Med sig har instruktørerne en masse forskellige legeredskaber, som kan være med til at skabe aktiviteter for børnene.

Fritidspatruljen leger med alle børn mellem 4-12 år. Og den sidste torsdag i september havde de unge legeinstruktører inviteret Cirkus Tværs med til for lave artisterier med børnene i Gellerup, som både fik lært at jonglere, gå på linje og stylter og meget andet.

Her kan du møde Fritidspatrulj­en
Mandag Kl. 16.30-18.30 – Toveshøj – Mødested ved asfaltboldbanen midt i Toveshøj
Tirsdag Kl. 17.00 -19.00 – Gellerupparken – Mødested ved den nye grusbane midt i Gellerupparken
Torsdag Kl. 16.30-18.00 – Toveshøj – Mødested ved asfaltboldbanen midt i Toveshøj
Torsdag Kl. 18.00-19.30 – Gellerupparken – Mødested ved den nye grusbane midt i Gellerupparken

Efterårsferien med de mindste i GLOBUS1
I efterårsferien midt i oktober går Fritidspatruljen indenfor i GLOBUS1 og laver hver formiddag aktiviteter for de små 0-6-årige børn.

Vil du vide mere om Fritidspatruljen, så kan du kontakte projektleder Gordon Roberts på mobil 61 22 37 55 eller på mail goro@bbbo.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt