Læserbrev

Læserbrev fra Allan Fisker

Forslag til Skræppebladet og til Brabrand Boligforening. Gør det muligt at sende mindre beskeder og oplysninger pr. sms. Små indlæg og forslag til Skræppebladet, ønsker om forbedringer i B.B. Idéer og ros til gode forbedringer og tak til dem, der gør noget positiv. De arme ansatte på kontoret på E. Rahrsvej skal tage tlf. fra beboere og personale og betjene håndværkere og fremmødte beboere, som ofte er irriterede over ventetid. Et sms.nr, hvor mindre ting kan meddeles kunne gøre det nemmere.

Når en beboer ser en skade (altså ikke fuglen). At man så, mens man huskede det, sendte en sms, så blev det registreret på rette sted. Nogle skader kan stå på i mdr., uden at der sker noget. Eksempel når kloakvand drypper ned fra loftet i opgange, og folk får det i hovedet. Og vigtige lamper går ud; men det kan personalet jo ikke se, når de er kun her i dagtimerne.

Mvh Allan Fisker
Bentesvej 31 st. th
8220 Brabrand

Svar

Dette læserbrev er modtaget på redaktørens mobiltelefon; og det fungerede jo fint; men jeg vil dog ikke opfordre samtlige læsere benytte denne metode, tak; men synes bortset fra det, at idéen er god. Og vil derfor lade idéen gå videre til Brabrand Boligforening i øvrigt.

/redaktøren
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt