Støtte til Allans Fiskers børnehjem

Kunstplancher skal skaffe penge til containertransport til børnehjemmet i Letland

af Helle Hansen. Foto af kunstplancher (kun online) fra www.allanfisker.dk

Arbejdet for at skaffe penge til at betale for at få en container med tøj sejlet til børnehjemmet i Riga er i fuld gang i støtteforeningen Allan Fiskers Venner.

Og opbakningen til Gellerup-klunseren kommer flere steder fra. For eksempel har Connie Perlt Mathiasen doneret fem indrammede kunstplancher til støtteforeningen, som må sælge dem til mindst 200 kroner stykket til fordel for containertransporten til Allans Børnehjem.

”Plancherne er oprindelig er lavet til fordel for Aids-fonden. De måler 76 x 106 centimeter, så de fylder jo en del, men ser flotte ud samlet på en stor væg. Og de er også meget specielle,” siger Connie Perlt Mathiasen og oplyser, at kunstnerne bag plancherne er Jens Jalling, Anna Marie Plough, Thor Lindeneg, Gitte Anette Knudsen og Søren Hagen.
Interesserede købere af plancherne kan kontakte formand Gunhild Weisbjerg tlf. 23 35 55 56.

Fejl i fragtpris
I sidste nummer af Skræppebladet skrev vi, at det kostede ca. 16.000-18.000 kroner pr udsending af en container til Estland. Allan har gjort opmærksom på, at det ikke er den korrekte pris. Den er normalt oppe på ca. 22.000 kroner for en 45 fods container. Grunden til, at udgiften var lavere sidste år, var, at shippingfirmaet Chr. Jensen sponserede 5.000 kroner af transportudgiften.

Støttebeløb til Allan Fisker Venner kan indsættes på reg. nr. 9895 – kontonr. 0001 527282 i Sparbank, City Vest, afd. Obs: Husk at oplyse navn og adresse og gerne mail-adresse.
Læs mere på støtteforeningens hjemmeside http://www.allanfisker.dk.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt