Vær med til at danne Mediehus Gellerup

Måske et fælles udgangspunkt for medierne

af Birger Agergaard, gellerup.nu

Torsdag den 9. december kan du være med til at styrke dine egne medier i Gellerup-området. Vi stifter Foreningen Mediehus Gellerup ved en generalforsamling kl. 19 i Foreningernes Hus på Nordgårdskolen, og alle er velkomne.

Mediehuset kommer til at ligge på samme gang som Foreningernes Hus på Nordgårdskolen.

Mediehuset kommer til at ligge på samme gang som Foreningernes Hus på Nordgårdskolen.

Gennem et stykke tid har fire medier holdt møder om at samarbejde mere. Det er Filmprojekt Gellerup, IndvandrerTV, borgerportalen gellerup.nu og redaktionsmedlemmer fra Skræppebladet.
Det er blandt andet beboerne og foreningerne i Gellerup, som mediehuset skal hjælpe. Ved at gå sammen kan vi styrke mediesituationen i Gellerup – det kan der vist godt være behov for i denne tid, hvor der blæser så negative vinde omkring udsatte bydele som vores. Mediehuset vil holde kurser for beboerne og hjælpe foreningerne med at komme igennem med deres historier. Der skal være mulighed for at lave brochurer, lave hjemmesider, redigere fotos og så videre.

Der skal rejses ganske mange penge for at realisere mediehuset...

Der skal rejses ganske mange penge for at realisere mediehuset...

Hver af de fire medier fungerer selvstændigt, men ved at gå sammen får de mere slagkraft, og måske kan dette være med til at vende de negative vinde, der blæser.
Mediehuset har allerede fået tilbudt lokaler – nemlig i samme bygning som Foreningernes Hus. Her kan der indrettes tv-studie, radiostudie, undervisning, kontorer og så videre.
Vi skal rejse ganske mange penge for at realisere mediehuset – og derfor er det vigtigt med stor opbakning fra beboere, foreninger og lokale virksomheder. Det skal være billigt at blive medlem, så vi kan få opbakning fra så mange som muligt.

Torsdag den 9. december kl. 19
Foreningernes Hus (cafeen)
Sigridsvej 46
Stiftende generalforsamling
i Foreningen Mediehus Gellerup
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt