Et godt og trygt Gellerup – for dig og mig

Gellerup er et dejligt sted at bo. Men området kan blive endnu bedre og mere trygt både for dig og mig. Det vil Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj medvirke til

Helhedsplanen betyder forandring, og derfor bliver planen diskuteret kraftigt. Det er godt, for forandring kræver aktiv medvirken. Forandring fremkalder ofte frygt for, hvad der skal ske, og hvordan det vil gå. Men denne forandring bringer ikke utryghed med sig, den bringer tværtimod større tryghed.

Det er nemlig en helt afgørende forudsætning i planen, at ingen beboere bliver smidt ud af området, selvom nogle få boligblokke bliver revet ned, og andre omdannet. Der er tryghedsgaranti med en tyk streg under, og garantien betyder, at alle beboere kan blive i området, hvis de ønsker det.

Rigtigt mange penge, ja så meget som op mod én milliard kroner, vil blive investeret i Gellerup og Toveshøj i forbindelse med helhedsplanen. Det er en meget stor sum penge, som kan skabe gode og varige forbedringer i området. Disse mange penge står nu og banker på vores dør og beder om at komme ind og gøre godt for os alle sammen.

Med udsigten til dette, vil det da være synd og skam, hvis vi fornærmet smækker døren i, fordi der måske er enkelte mindre dele af helhedsplanen, som ikke kalder på den helt store begejstring. Lad os slå døren op på vid gab og med åbne arme tage imod alle disse penge, som vil blive investeret i fornyelsen af Gellerup og Toveshøj.

500 offentlige og 500 private arbejdspladser skal følge med helhedsplanen til området. Det er en væsentlig del af planen, som vil blive til gavn for mange i Gellerup og Toveshøj, hvor netop stor arbejdsløshed er et af de alvorlige problemer blandt andre sociale problemer, som skal løses.

Det skal også nævnes, at Helhedplanen for Gellerup og Toveshøj ikke kommer til at stå i vejen for, at der i Gellerup kan opføres en moské, hvilket er et stort ønske for mange beboere.
Jeg bor selv i Gellerup, og det er et dejligt sted at bo, for mig, min kone og vores børn. Men desværre er der nogle få personer, som ofte skaber problemer i området til skade og irritation for det store flertal af beboerne. Helhedsplanen vil være med til at få disse problemer løst, sådan at Gellerup og Toveshøj kan blive et endnu bedre og attraktivt område i Århus, et godt og trygt sted at bo, for dig og mig.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2010-11 December Ekstra

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2010-11 December Ekstra side 19
i sektionen Indstik: Helhedsplan

forsiden af magasinet 2010-11 December Ekstra

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data