Nyt fra ’I love Gellerup’

Gode historier om Gellerup skal frem i lyset

tekst af Tina Bøgevald, Kommunikation og PR

Initiativet ’I love Gellerup’ vil vise de mange tilhørsforhold og gode historier, som Gellerupparken og Toveshøj byder på. Bær en badge og vær med!

Så fik vi igen berettet om I love Gellerups mission – nemlig at kommunikere et anderledes positivt billede ud af Gellerup og Toveshøj. Onsdag. d. 12. jan. dannede caféen i Foreningernes Hus rammen om et informationsmøde, hvor alle interesserede kunne møde op for at høre mere om projektet.

Ud over en beretning om, hvad vi i øjeblikket arbejder på, kunne vi præsentere flotte nye bagdes med projektets logo – badges som vi håber mange vil bære for at støtte op om projektet.

Der er stor interesse for ’I love Gellerup’, og flere aktører fra området er nu allerede en del af projektet. Spænd­ende kultursamarbejder er desuden i støbeskeen og forventes at kunne præsenteres d. 28. maj. på Klostertorv i Aarhus til en festival med god stemning og solid opbakning fra resten af byen.

’I love Gellerup’ inviterer til næste informationsmøde i Foreningernes Hus onsdag d. 23. feb. Kl. 19-20 – alle er velkomne. Vi håber på at se endnu flere næste gang. Vi ses!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt