Samvirket hyldede Gellerup og Toveshøjs ildsjæle

Boksetræner Jan Thielemann modtog Samvirkets Pris 2011 for sin mangeårige frivillige indsats i Gellerup og Toveshøj

af Helle Hansen – foto af Diana Bloch Hansen, gellerup.nu

På Samvirkets Årsmøde tirsdag den 25. januar blev ”Samvirkets Pris” for første gang uddelt til en person, der har gjort en særlig indsats i Gellerup og Toveshøj.

Det blev Jan Thielemann, mangeårig boksetræner fra Brabrand Bokseklub, som modtog prisen for sit flotte arbejde med at udvikle områdets knægte til store boksetalenter.

”Jan modtager Samvirkets Pris for sin mangeårige utrættelige indsats for områdets børn og unge i forbindelse med boksesporten. Der ud over kender og hilser alle i Gellerup på Jan, og han er en af områdets allerlyseste ildsjæle, som hver dag brænder for at være med til at gøre en forskel,” lød styregruppens begrundelse.
 
Syv lokale ildsjæle nomineret
I alt var der indstillet 15 kandidater til at modtage Samvirkets Pris for at være med til at løfte opgaven med at gøre Gellerup og Toveshøj til et godt sted at bo, leve og arbejde.
Syv lokale ildsjæle blev af Samvirkets styregruppe nomineret til at modtage prisen. Det var Mohammed Weis fra fodboldklubben IVF, Walid Mahmoud kendt som tivolimand og fra Ramallah Spejderne, Farhiyo Abkukar Mohamed aktiv i Familie Netværk og Fitness Vest, Wissal Al-Arid fra Al Nour, hvor hun laver aktiviteter for piger, Jan Thielemann Brabrand BokseKlub, Nahed Albada fra Perlevennerne og aktiv som køkkenpige sammen med Saousane Elabbas, der også er aktiv i Perlevennerne og i dansetruppen ”Jafra” og Arabisk Dansk Kulturhus.

Blomster og diplomer
Alle de tilstedeværende nominerede blev kaldt op foran årsmødedeltagerne, og her fik de alle hver især nogle flotte ord med på vejen af FU-leder Anders Glahn, der sluttede med at udløse spændingen ved at tildele ”Samvirkets Pris 2011” til Jan Thielemann, der desværre var forhindret i at deltage i årsmødet.
Efterfølgende fik alle de nominerede overrakt blomster, chokolade og diplom og modtog klapsalver for deres indsats fra hele salen. Og Jan fik dagen efter overrakt prisen under træningen af sine boksedrenge i klubben på Tovshøjskolen

Du kan læse portrætter og se billeder af alle de nominerede ildsjæle på Samvirkets hjemmeside www.samvirket.dk.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt