Afd. 1: Møder

Afdeling 1: Hans Broges Parken

Grøn rundgang og workshop om renovering

af Inger Bloch

Grøn rundgang
Onsdag d. 13. april kunne man iagttage vores inspektør, varmemesteren og bestyrelsen gennemføre den årlige vandretur gennem afdelingens veje og stier; her blev forskellige ting, der kunne gøres, noteret ned – der blev talt om hegn og hække på Udsigten – og om fliser og buske.

Vi talte naturligvis også om den kommende renovering og idéerne i forbindelse hermed, og vi håber at få en renovering af garagegården med i projektet og en forbedring af skrænten på legepladsen.
Der vil komme kaprifolium op ved blok C’s skraldebøtter, og petanquebanen bliver ordnet, så vi forhåbentlig får gang i spillet.

Havemøblerne er sat frem i ”firkanten”, og de gule forsytiaer er lige nu en flot kontrast til de knaldgrønne græsplæner.

Beboermøde om renovering
Tirsdag d. 29. marts var der indkaldt til en workshop for beboerne.

Der blev orienteret om de forestående renoveringsplaner og vist billeder fra afdelingen: bl.a. var der eksempler på skimmelsvamp nogle steder som følge af kuldebroer.
Bagefter var der en stor spørgerunde, hvor deltagerne kom frem med ønsker og idéer til forbedringer. Der blev ikke talt så meget om økonomi, men når alt er gennemarbejdet, vil der blive sendt ansøgning til Landsbyggefonden – det skulle gerne ske nu til sommer – så der er travlhed omkring projektet!

På mødet blev der nedsat en interessegruppe af beboere, der sammen med bestyrelsen vil følge renoveringsplanerne efterhånden, som de skrider frem.

På boligforeningens hjemmeside http://www.bbbo.dk kan I læse om workshoppen og renoveringen. Hjemmesiden vil hele tiden blive ført ajour, så alle kan følge hele processen i afdeling 1’s ”helhedsplan”.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt