Ny direktør skal være med til at udvikle Europas største byprojekt

Brabrand Boligforening har ansat Flemming Kristensen som udviklingsdirektør for Helhedsplanen Gellerup Toveshøj

af Marianne Stenberg, Journalist Brabrand Boligforening

Flemming Kristensen bliver fra 1. juni en af de ledende figurer i arbejdet med at realisere milliard-investeringen mellem Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening nemlig Helhedsplanen Gellerup og Toveshøj.

Flemming Kristensen kommer fra en stilling som afdelingsleder ved Bascon og med 25 års erfaring indenfor rådgiver- og entreprenørbranchen er Brabrand Boligforening ikke i tvivl om at have fundet den rette person til at stå i spidsen for helhedsplanen sammen med ledelse, medarbejdere, folkevalgte og beboere.

Vi skal i gang med en banebrydende plan, der over de næste 20 år vil omdanne landets største samlede boligområde. En plan, der er den største af sin art herhjemme og med investeringer for omkring 1 mia. også Europas største byudviklingsprojekt. Planens dimensioner taget i betragtning har vi besluttet at lægge aktiviteterne ud i et selskab kaldet Helhedsplan 45 og styrke arbejdet organisatorisk med flere ressourcer. Med Flemming Kristensen har vi fået en stor faglig personlighed til at stå i spidsen for selskabet, siger Torben Overgaard, direktør i Brabrand Boligforening.

Flemming Kristensen, der er 47 år, har arbejdet 25 år i byggebranchen, hvoraf de sidste 10 år i stigende grad har indeholdt ledelsesansvar og forretningsudvikling. Han kommer fra en stilling som leder af ingeniørafdelingen ved Bascon A/S i Århus, hvor han har været ansat siden 2006. Inden da var han i 1 år chefrådgiver hos Carl Bro.

Jeg er opmærksom på, at ansvaret som udviklingsdirektør for helhedsplanen rummer store udfordringer. Det er et ansvar, som jeg forholder mig ydmygt til og med en forvisning om, at det er en opgave der løbende udvikler sig og stiller krav til min og alle andre aktørers omstillingsparathed. Dette er en opgave, som kun kan løses i et tæt parløb med de vigtigste figurer; nemlig beboerne og beboernes repræsentanter i det politiske system. Jeg glæder mig til sammen med dem og Aarhus Kommune at være med til at sikre, at de tanker og idéer, der ligger bag helhedsplanen også realiseres, og dermed skabe bedre forhold for beboerne, siger Flemming Kristensen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt