Billedskole for børn i sommerferien 2011

I Tousgårdsladen Edwin Rahrs Vej 6 B.

I uge 31
Mandag den 1. -torsdag den 4. august kl. 10 til 14.30;
fredag d. 5. august fra kl. 10-14

Hvis dit barn er mellem 8 og 12 år, får det nu mulighed for at gå på billedskole i Tousgårdsladen. Kunstner Jørgen Andreasen og Anja Raithel fra Laden vil undervise børnene i at arbejde med materialer som træ, lærred og pap.

Børnene får vejledning i at finde inspiration til motivvalg og bliver vejledt i forskellige teknikker med maling og blyant. De arbejder både selvstændigt og sammen om at bygge en kunstnerisk isvogn af skrot.

Vi bruger området og Bazar Vest til at indsamle spændende materialer, som kan bruges i vores arbejde med billeder og vogn. Til slut kører vi et par ture med isvognen i området omkring Tousgårdsladen.

Det er gratis at deltage, dog er der et lille tilmeldingsgebyr på 25 kr., som går til at købe saft og frugt til børnene.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage ud over lyst og engagement til arbejde sammen om at skabe et fælles projekt. Vi håber, det bliver en både lærerig og sjov uge.

NB: Husk madpakke til frokost og ”malertøj”.

Vi vil gerne dokumentere processen med nogle foto – der evt. også senere kan bruges i artikler om projektet. Hvis du ikke ønsker, at dit barn bliver fotograferet, så sig til.

Kontaktperson for tilmelding: Anja Raithel, Tousgårdsladen på 86 25 91 58.

Bemærk sommerferielukket fra uge 27 – 31.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt