Børnekulturdag i Foreningernes Hus

med besøg af den tyrkiske skæmtefigur Nasettin Hocha

af Ole Vad Odgaard

Nordgårdskolen i Brabrand er som bekendt ikke længere skole for lokalområdet, den er nu genåbnet som Foreningernes Hus.

Men søndag den 15. maj var Nordgårdskolen igen fyldt med børn. Det var Brabrand Kvindeforening, der have taget initiativ til et kulturelt børnearrangement. Kvindeforeningen har stiftet børneklubben for blandt andet at give børnene mulighed for at mødes, lege og hygge sammen.

Regnbue-børneklubben i Gellerupområdet er oprettet i september 2009. Ved søndagens arrangement optrådte børnene for andre børn og forældre klædt i farvestrålende dragter. Der blev oplæst digte, sunget sange og lavet sjove numre. Den tyrkiske skæmtefigur Nasettin Hocha var der også, han er meget flink og klog og svarer på alle mulige spørgsmål fra børnene. Den tyrkiske børnefigur Nasrettin Hocha kan man møde hele året – han kommer også til Brabrand.

Regnbue-børneklubben har 47 børn, og der kan være mange flere i klubben, hvor der er møde hver søndag, børnene stifter venskaber og lærer om deres kulturbaggrund. Foreningen har nu fået lokale i Foreningernes Hus, som flere af børnene i øvrigt tidligere har haft som deres lokale skole.
Brabrand Kvindeforening samarbejder også med andre foreninger i Brabrand.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt