JR Skræp
Skræppen – nu også for børn
Lockout – og vind f lotte gaver
tekst og illustration af Dorit Barbara Strandgaard
VIND – VIND – VIND
Hej JR Skræp læsere,
Hvor mange af jer børn og unge har oplevet lockout på jeres skole? Send billeder ind fra jeres lockout i jeres klasse, så kan I vinde en præmie til jeres klasse, hvis I kommer i bladet.
Har du længe ønsket dig at vinde en flot præmie, så kan du sagtens nå det. Det eneste, du skal gøre, er at sende billedet til mobiltelefon nummer: 20 10 16 96. Er du på Instagram, så kan du også # (hashtag) dit billede under ordet #JRSkræp eller #JR_Skræp. Sidste frist er fredag den 10. maj.
Flest hjørner fra Skræppebladets sider
JR Skræp vil også gerne have dig til at tage ud på den vej, du bor på, og få så mange hjørner fra Skræppebladets sider med som muligt. Den, der får flest hjørner fra Skræppebladets sider fra for eksempel andre på din vej, vinder et flot gavekort. Mens du er på rov efter hjørner fra Skræppebladets sider, kan du spørge dine naboer, hvor mange der kender til JR Skræp? Send et billede af alle de hjørner, du fik fra Skræppebladets sider i maj måned.
Har du en bedsteforælder?
I sidste JR Skræp-indlæg i april-nummeret 2013 var temaet om bedsteforældre. Men vi fik desværre ikke nogen historie med i bladet. Så hvis du har en god historie om for eksempel din mormor og dig under lockouten, så send en sms på 20 10 16 96. Så kan JR Skræp finde ud til jer og tage et godt billede af jer, og I kan vinde en flot gave.
Chokolade-lasagne
Du skal bruge:
3 lagkagebunde
¼ l fløde (til flødeskum)
2 dl kagecreme
50 gram hvid chokolade
50 gram mørk eller mælkechokolade
1 tsk. vaniljesukker
hindbær eller jordbærmarmelade
pynt:
Chokoladekrymmel
Du tager en firkantet form, hvor du tilskærer de tre lagkagebunde, så du får to ”lasagnelag”.
Læg et lag marmelade på lagkagebunden.
Så pisker du fløden til flødeskum og blander derefter flødeskum ned i den færdige kagecreme.
Tilsæt den hakkede chokolade i flødeskumscremen med vaniljesukker.
Fordel skiftevis flødeskumscremen med lagkagebund og slut med flødeskumscremen i toppen.
Pynt yderlige med chokoladekrymmel.
Skriv til JR Skræp
Du kan sende fotos og kommentarer. Husk at skrive dit navn + efternavn samt din adresse og indsend til JR Skræp senest 10. majl 2013 til tlf. 20 10 16 96 eller på mail jrs[AT]skraeppebladet[DOT]dk
Læs også
▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2013-04 Maj