Grundlovsdag er Go´Nabo-dag i Gellerup

Grundlovens fødselsdag bliver i Gellerup fejret med en ordentlig fest, hvor naboafdelingerne og parcelhuskvarterne er inviteret med og bliver tilbudt at blive hentet i bus

Af Helle Hansen – arkivfoto (kun online)

I Gellerup og Toveshøj er der tradition for at fejre Grundlovens fødselsdag med en hyggelig fest med musik og underholdning.

I år bliver naboerne i Hans Brogesparken, Søvangen og Skovgårdsparken og de omkringliggende parcelhuskvarter inviteret med. Og Ramallah-spejdernes bus kører i løbet af dagen flere gange fra Louisevej, Karensvej og Udsigten til festpladsen midt i Gellerup, hvor scenen både byder på musik med lokalkendte navne, dans med flere af områdets dansegrupper og gøgl med Cirkus Tværs.

Arkivfoto: Cirkus Tværs ved grundlovsdag i 2011

Arkivfoto: Cirkus Tværs ved grundlovsdag i 2011

Forsvarsminister vender tilbage
Den ene af dagens grundlovstalere er forsvarsminister Nicolai Wammen, der for en dag vender tilbage til Gellerup, hvor han som borgmester tidligere har haft stor indflydelse på den helhedsplan, som nu er ved at gå i gang området.

Kagekonkurrence og guideture
Der bliver også kagepyntnings-konkurrence med Rasha, der er kendt fra Kagedysten på tv. Det er cupkager, som skal dekoreres, og der kåres en vinder.
Og Gellerup Museums prisvindende guider laver i løbet af eftermiddagen flere rundvisninger i både Gellerup med både nye og gamle historie om boligområdet undervejs.

Mange hænder hjælper
Det er en lang række lokale foreninger og klubber, der står bag Grundlovsfesten, som også bliver støtte af Gellerups Kulturmidler og Gellerup Sekretariatet. Alle byder de ind med aktiviteter og underholdning eller på anden måde hjælp til at få Go´Nabo-dagen til at blive en rigtig god dag for alle.

Læs mere om spejderbussens køreplan – og se program for hele dagen på www.gellerup.nu
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt