Debattør: Bent Ole

Kære Skræppeblad

I seneste nummer efterlyser I læserreaktioner på jeres blad. Jeg læser altid Skræppebladet, stort set fra ende til anden, og jeg synes det er et godt blad, især når man tager dets forudsætninger og levevilkår i betragtning!

Det er rart at få nyheder fra Boligforeningen, og det er interessant at læse om erfaringer i andre afdelinger end ens egen. Jeg læser også læsernes indlæg med stor interesse, men her savner jeg meninger og diskussionsindlæg fra flere beboere. Jeg tror, det var Allan Fisker som for et par numre siden efterlyste mere ansvarstagen af fædrene til de drenge der laver ballade i stort såvel som i småt; Hvor er reaktionerne på den udmelding? Og hvad siger de drenge selv, som laver balladen? Frem med mikrofonen og opsøg historierne.
Det ville også være spændende med en diskussion om integration. Dagspressen er fyldt med kloge mennesker og politikere med holdninger og ”løsninger”, hvor jeg mistænker de fleste af dem for egentlig ikke have nogen erfaringer med området selv. Jeg ville gerne læse meninger om den sag, fra folk der bor i området. Hvad mener vore naboer med anden etnisk baggrund end dansk om integration. Hvor fejler vi som samfund og individer, og hvad gør vi rigtigt?

Der må være masser af interessante mennesker bosat i foreningen – lad os få nogle flere portrætter af disse. Man glemmer let, at et helt liv levet er fyldt med spændende oplevelser, der bare venter på at blive fortalt.

Derudover synes jeg, det er en af Skræppebladets opgaver, udover at formidle hvad der sker i området, også at holde lidt øje med vores egen forening og administrationen. Magten skal efter min mening altid kigges i kortene.
Lad os bare få lidt borende, afslørende journalistik, der står på de svages side, og som tør råbe ”han har jo ikke noget tøj på”, når alle andre er forblændede. Frem med spaden og grav dér, hvor ingen ønsker I graver ;-)

Tak for et godt blad!

Med venlig hilsen
Bent Ole Pedersen
Hovedgaden 40D
8220 Brabrand

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin

Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data