Job: Pre-leder til Foreningernes Hus

Kan du klare et krævende og “tænderudtrækkende job”, så er det nu du skal søge job som “pioner” hos Foreningernes Hus i Gellerup. Institutionen er under opstart og en del af helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj. Brabrand Boligforening søger en “pioner” til krævende opstart af foreningshus, der får til huse i den tidligere folkeskole Nordgårdskolen midt i Gellerupparken.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: Nordgårdskolen, hvor Foreningernes Hus for lokaler.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen:
Nordgårdskolen, hvor Foreningernes Hus får lokaler.

Jobbeskrivelsen kan bl.a.ses på Jobindex:
I forbindelse med iværksættelse af den sociale helhedsplan for afdelingerne Gellerupparken og Toveshøj, søger Brabrand Boligforening en benhård projektleder til at lægge grundstenene for områdets kommende Foreningernes Hus.

“Mand søges til farefuld færd. Lav løn, bitter kulde, lange måneder med fuldstændig mørke, konstant fare. Sikker tilbagevenden tvivlsom. Ære og anerkendelse i tilfælde af succes.”

Shackleton, 1914

Mand behøver man ikke være. Krydse Antarktis skal man heller ikke – men troen på, at man kan klare noget tilsvarende, er helt nødvendig!

Om stillingen
Der er tale om et krævende job, som uden tvivl vil have tænderudtrækkende perioder. Til gengæld vil du selv få stor indflydelse på at skabe dine funktioner, som i starten vil være domineret af opsøgende informations- og rekrutteringsarbejde overfor områdets eksisterende og potentielle foreninger.
Foreningernes Hus findes endnu kun på papiret – så der er store forventninger til den kommende projektleder. Du kommer til at fungere som både leder og skaber i den indledende fase, og din fornemste opgave bliver først og fremmest at samle de frivillige og være deres styringsperson i processen frem mod etablering af huset.

Læs mere:
Hjemmeside for brabrand Boligforening: http://bbbo.dk

Hjemmeside for Jobindex: http://www.jobindex.dk
Pionér søges til krævende opstart af foreningshus

Blogartiklen er oprettet: 09. jul 2009. Opdateret 12. aug 2009 kl. 13:13


Del eller print denne side:  

Tilbagevisende links


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | sep | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt