Grimfest forventer rekordmange gæster

Efter at have fejret sit 20-års jubilæum sidste år med stor succes, forventer Grimfest i år at tiltrække endnu flere gæster

Festivalen har allerede solgt alle børnebilletter og dagsbilletter til både fredag og lørdag, og det forventes, at resten af billetterne snart bliver udsolgt. Festivalens grundlægger, Aage Stokholm, ser frem til at byde både gamle og nye ansigter velkommen til en intim og hyggelig festivaloplevelse og takker folk for at støtte festivalen og købe billetter.

Jeg har en overraskelse til den allerførste koncert, men det vil I se, når I kommer,” lyder det fra Aage Stokholm.

Ambitiøst musikprogram

Grimfests musikprogram for 2024 byder på 26 store koncertoplevelser på Skovscenen og
Bonzaiscenen. Programmet spænder bredt med både lokale talenter og store navne som Guldimund, Benny Jamz, Mekdes, VETO, Hans Philip og Tessa. Et særligt højdepunkt er genforeningen af det aarhusianske reggaeband BliGlad, som vender tilbage efter 10 års fravær med en række berømte musikalske venner.

En af de store oplevelser sidste år var Katinka Band.

Forbedrede faciliteter

For at imødekomme det stigende antal gæster har GrimFest opgraderet faciliteterne på Grimhøjgaard. Skovscenen har fået mere plads, så publikum har bedre udsyn og kan danse mere frit. Den mindre Bonzaiscene er blevet genopbygget fra grunden for at sikre optimale betingelser for alle musiknavne. Undergrim har fået et nyt lydtårn, et større dansegulv og en tydeligere stedidentitet for at favne de mange skæve oplevelser.

Musik og underholdning på Undergrim 2024

GrimFest’s Undergrim er tilbage med et bang og byder på en mangfoldighed af musikalske oplevelser for dem, der søger noget andet end mainstream toner fra de store scener. Fra funky jazz og burlesque til forførende poesi og heftige rockkoncerter, vil Undergrim tage dine sanser på en uforglemmelig rejse.

Torsdag: En aften med jazz og poesi

Torsdag aften byder på et unikt miks af poesi og jazz. Niels-Peter Henriksen indtager scenen med en organist og trommeslager, støttet af et håndplukket hold af baggårdspoeter. King of Burlesque fortsætter aftenen med funky jazz, saxofon, orgel og rytmer fra en klassisk Roland CR-8000 trommemaskine. Gør dig klar til en nostalgisk rejse tilbage til en tid, hvor cigaretter og Dubonnet i sengen var normen, og afslut aftenen med oplæsning af erotiske noveller på dialekt.

Fredag: Rockens glansperiode

Fredag aften er for dem, der husker rockens storhedstid med bands som Kiss, Judas Priest og Thin Lizzy. Ravens skræller op for forstærkerne og inviterer til en aften, hvor luftguitar er et must.

Lørdag: Brun lummerfunk og Talking Heads

Lørdag præsenterer Jakob Elvstrøm og Jakob Domino deres Brun Lummerfunk, en eksplosiv blanding af house, disco, funk, pop, tech, dub og jazz. DJ Carsten Fjellerad følger op med swingjazz, perfekt til lindy hop. Aftenen afsluttes med coverbandet Stop Making Sense, som hylder Talking Heads med hits som “Psycho Killer” og “Once in a Lifetime.”

Underholdning uden musik på undergrim

Undergrim er ikke kun for musikelskere; her er også plads til latter og læring. Fredag og lørdag kan du nyde stand-up fra lokale komikere som Niels Nørkjær, og på festivalens sidste dag kan du blive klogere med Alexander og Peter fra podcasten Vanvittig Verdenshistorie. Deres humoristiske tilgang til fantastiske, men sande, historier er en oplevelse i sig selv.

Impro-comedy og poetry slam

Senere på søndagen gæster impro-comedy gruppen Blot til Lyst, hvor publikum får lov til at bestemme, hvad der sker på scenen. Lørdag aften kåres Danmarks Grimmeste Slammer i en intens poetry slam-konkurrence, hvor deltagernes egne tekster bliver bedømt af publikum.

Bliv frivillig og oplev Grimsfest

Er du gået glip af billetterne? Bliv frivillig og få en unik oplevelse. Der er stadig ledige lørdagsvagter i baren, hvor du kan nyde musikken og festivalstemningen, mens du serverer øl til glade gæster. Som frivillig bliver du en del af et fantastisk fællesskab og får adgang til frivilligfesten lørdag den 29. juli. Læs mere og tilmeld dig på GrimFest’s hjemmeside eller skriv direkte til frivillig[AT]grimfest[DOT]dk.

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladets webnyheder

af Elsebeth Frederiksen

nyhedslogoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data