Nyt apotek i Holmstrup

LokalBrugsen Jernaldervej har nu medicin fra apoteket i City Vest

tekst og arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Efter Sct. Pauls Apotek er lukket, har lokalBrugsen i Holmstrup fået nyt apotek. Brugsen er nu medicinudleveringsted og salgssted for håndkøbsmedicin for Apoteket i City Vest.
Det er stadig muligt at få bragt medicin ud til lokalBrugsen, ligesom man kan indlevere recepter og bestillinger på håndkøbsmedicin.

Lokalbrugsen i Holmstrup

Få medicinen bragt ud
”Sig til din læge, at din medicin skal ringes ind til City Vest apotek og sendes videre til Brugsen Jernaldervej. Du kan også selv ringe og bestille håndkøbsmedicin på tlf. 86 25 15 33.
Der bringes medicin ud dagligt mandag-fredag, så det er i Brugsen ca. kl. 13.30”, oplyser Jane Krarup fra Aarhus City Vest apotek.

Håndkøbsmedicin
Brugsen har et lille udvalg af håndkøbsmedicin på lager. Telefonrecepter og håndkøbsmedicin bestilt før kl. 12 vil komme med ud den pågældende hverdag.
Recepter, og bestillinger på håndkøbsmedicin, kan indleveres i Brugsen, hvorefter de bringes til ekspedition på apoteket til levering næste hverdag.

Det er endvidere muligt at bestille medicin via hjemmesiden www.apoteket.dk.

Åbningstider
LokalBrugsen på Jernaldervej 215 i Holmstrup har åbent alle dage fra 8 til 20.

Apoteket i City Vest har åbent man-tor kl. 9-18, fre 9-19 og lør 9.30-15. Apotekets hjemmeside: www.apoteket.dk/Apotek.aspx?id=1442
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt