Blokke rives ikke ned med det samme

nedrivning-gellerup.jpg
Foreningsbestyrelsen for Brabrand Boligforening vil gerne berolige beboere i Gellerup og Toveshøj, der frygter, at de tvinges ud af deres lejlighed, fordi huset skal rages ned. Det er ikke noget der sker lige med det samme. Det kræver mange godkendelser og en lang tidsfrist.

I den såkaldte helhedsplan for Gellerup og Toveshøj står der, at en bygade fra City Vest til Bazar Vest er “selve forudsætningen for at kvarterets monofunktionelle præg kan ændres. Bygadeprojektet kan indeholde elementer som åbne pladser, nedrivninger af bygninger, ombygning af blokke langs bygaden etc.”

“Der er ikke truffet beslutning om nedrivning af blokke i Gellerupparken eller på Toveshøj. Brabrand Boligforening er ejere af bygningerne, og vi vil kun godkende hel eller delvis nedrivning af en blok, hvis dette sker som en naturlig følge af den helhedsplan, som skal godkendes af både Århus Byråd og repræsentantskabet i Brabrand Boligforening,” fremgår det af en skrivelse ved navn “nedrivning_okt2007.doc”, som kan læses på Boligforeningens hjemmeside. Her står også:

“Århus Byråd og Brabrand Boligforenings repræsentantskab skal i december i år tage endelig stilling til helhedsplan, som har været til høring hen over sommeren. Herefter skal der laves en konkret bydelsplan. Dette arbejde er omfattende, og konkrete planer om ændringer af blokke eller nybyggeri kan tidligst gå i gang i 2010, og det forventes, at det vil tage op til 10 år at gennemføre hele planen.”

Læs artiklen fra boligforeningens hjemmeside: http://www.bbbo.dk/sitepic/nedrivning_okt2007.doc
Hjemmeside for Brabrand Boligforening: http://www.bbbo.dk

Læs Skræppebladets blog om helhedsplan.

Blogartiklen er oprettet: 18. okt 2007


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt