Ladens Folkekøkken maj 2011
Madplan maj 2011
- Mandag 2 Wienerschnitzel med kartofler
- Tirsdag 3 Laks med ris og tzatziki
- Onsdag 4 Kylling med bernaisesovs, kartofler/pomfritter
- Torsdag 5 Svinekoteletter med brasekartofler og ærter
- –
- Mandag 9 Medister med rødkål
- Tirsdag 10 Sund kost: motion og dejlig mad
- Onsdag 11 Stegt flæsk med persillesovs
- Torsdag 12 Krydderbøf med kartoffelbåde og tzatziki
- –
- Mandag 16 Frikadeller med kartofler
- Tirsdag 17 Arabisk kyllingeret med ris
- Onsdag 18 Buffet: lune tærter, skinkepastasalat
- Torsdag 19 Roastbeef med kold kartoffelsalat
- –
- Mandag 23 Bøf med kartofler og bløde løg
- Tirsdag 24 Somalisk ret: ris m. lammekød
- Onsdag 25 Karbonader med gulerødder og ærter
- Torsdag 26 Kylling Gordon Bleau
- –
- Mandag 30 Hamburgerryg med gulerødder og ærter
- Tirsdag 31 Månedens overraskelse
Hver tirsdag halalslagtet kød.
Maden bliver severet fra kl. 17.00 til kl. 18.00
Priser:
10-turskort kan købes til 250,-.
Voksne 30 kr. Børn 12 kr.
Tilmelddig spisning ved at ringe til Laden
senest samme dag kl. 12:
Tousgårdsladen
Edwin Rahrs Vej 6 B
Tlf. 86 25 91 58
Til et sund kost-arrangement fortalte Ingrid Videbech bl.a. om, hvad der er vigtigt for, at børn får sund kost. Der var gode råd om at servere frugt og grønt, når børnene er meget sultne fx sidst på eftermiddagen. At det er godt at have børn med til at tilberede maden, så er de nemlig oftest også glade for at spise den.
Flere af de kvinder, som har deltaget i sundkost-projektet det sidste års tid, er blevet frivillige i LADENS FOLKEKØKKEN. Laden sørger også for, at der er salatbord til måltiderne og samarbejder med beboerrådgivning Toveshøj, Hasle Bakker og Sundhedscaféen om at skabe gode motionstilbud.
Læs også
▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2011-04 maj