Fællesråd støtter lokale initiativer

Gellerup Fællesråd er med til at holde Go´ Nabodag på grundlovsdagen den 5. juni

Af Helle Hansen

Gellerup Fællesråd fungerer som et slags lokalt høringsorgan over for Aarhus Kommune både i sager om trafik og busruter, men også i spørgsmål om for eksempel børn og unge og kulturelle initiativer.

Kommunen giver hvert år alle fællesrådene et mindre økonomisk tilskud, som de kan bruge til forskellige formål, for eksempel til at lave borgermøder eller kulturelle arrangementer.

Nabofest på grundlovsdagen
I år er fællesrådet initiativtager til sammen med områdets foreninger og aktive, at holde en stor Go´ Nabodag i Gellerup på Grundlovsdag. Som det efterhånden er en tradition, bliver festen holdt på pladsen foran Klubberne i Gellerup.

I år er temaet inspireret af, at Aarhus Kommune har nedlagt sit integrationsråd. Derfor vil fællesrådet gerne være med til at sikre, at integrationen fortsætter. Og det skal gøres ved at invitere alle Gellerupområdets naboer – både naboafdelingerne Skovgårdsparken og Søvangen samt grundejerforeningerne på Christianshøj og Bjerringsminde – til en hyggelig fødselsdagfest for vores demokrati.

Flere kræfter efterlyses
Gellerup Fællesråd holder sin årlige generalforsamling torsdag den 22. maj kl. 17.00 i beboerhuset Yggdrasil, Dortesvej 35A.

Her er alle medlemmer velkomne, og folk, som er interesseret i at være med til at lave et stykke arbejde for lokalområdet, er meget velkomne til at stille op til bestyrelsen.

Et medlemskab kan både være personligt, som forening, institution eller forretning. Det er muligt at melde sig ind i Fællesrådet inden mødet.
Yderligere informationer kan findes på www.gellerupfaellesraad.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt