Lederen

Skal vi nu læse om Gellerup igen?

Af Elsebeth Frederiksen

Nu sidder du med Skræppebladet i hånden og skal i gang med at læse. Og så er der igen en masse i bladet om helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj. ”Suk,” tænker du, der måske bor i Hasselager eller Harlev. ”Hvorfor skal jeg nu læse om den helhedsplan igen?”

Jeg bor selv i Gellerupparken og finder derfor Helhedsplanen meget spændende. Men kan også forstå, at ikke alle synes det. Det er bare ikke noget, vi kan gøre noget ved. Helhedsplanen er en så stor del af Brabrand Boligforening, at det er umuligt ikke at have så meget fokus på den.

Skræppebladet er der, hvor man skal læse om det, fordi bladet kommer ud til alle mennesker i Brabrand Boligforening.

I dette nummer er der endda mere end normalt, da vi også har artikler om Take Off-dagen, som markerede starten på Helhedsplanen.

Nu går de snart i gang med vejprojektet, træerne på Gudrunsvej er blevet fældet og venter på, at nogen vil købe grunden, så der kan blive bygget, og noget af helhedsplanen kan blive finansieret på den måde.

Hvor lederen i sidste nummer gik ud på den trælse beboer, er dette måske den trælse afdeling, det handler om. Den afdeling, der får al opmærksomheden, fordi den har mest brug for det og er den, der også har mest fokus i medierne.

Vi er fælles om denne boligforening, og derfor kommer du altid til at læse om ting, som ikke umiddelbart appellerer til dig. Men så gider jeg måske heller ikke læse om ting, der sker langt væk fra mit kvarter. Eller jeg kan sætte mig ned og læse hele bladet igennem for at opleve, hvem de mennesker, som bor i dette fællesskab, som hedder Brabrand Boligforening, er.

Selvom vi kun har det til fælles, at vi bor i samme boligforening, kan man jo altid lære noget nyt om hinanden.

Så læs om Helhedsplanen og de andre artikler, som ikke omhandler dit område. Måske finder du ud af, at vi har flere ting til fælles, end vi troede – ud over at vi bor i samme boligforening.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt