Lederen

Endnu et år er gået

Af Elsebeth Frederiksen – illustration af Jesper Ankjær

Det er ved at være december, vejret er skidt, og folk går rundt og surmuler lidt i regnen og kulden. Her på Skræppebladet surmuler vi ikke, men er glade for året, der er gået, og er spændte på, hvad næste år vil bringe.

Det har været et godt, men også langt år i den lille re­daktion af frivillige på bladet. Vi har haft gode diskussioner om forslag til artikler, og forhåbentligt er nogle af disse forslag blevet til gode artikler.

Der har været nok at skrive om i Brabrand Boligforening.

Den nye ledelse, som lærte boligforeningen at kende, nye byggeprojekter og helhedsplan for Gellerup og Toveshøj.
Ledelsen har også haft sit at passe, men der er blevet plads til en ny strategi for boligforeningen.

Den blev gennemgået på et seminar i november og lægger op til bedre kommunikation, beboerne i centrum og bedre service. Seminaret bliver der skrevet om i dette blad, men vi følger jo selvfølgelig op på strategien i det nye år og holder øje med, hvordan det konkret bliver implementeret.

Der har også været plads til små historier fra den enkelte afdeling, som, selvom det ikke handler om renovering eller store forandringer, alligevel betyder noget for beboerne.

Vi udkommer først igen til februar, og til den tid er der sket en forandring. Som det står skrevet et andet sted i bladet, udkommer Skræppebladet fra nytår kun otte gange om året i stedet for ti, som det har gjort hidtil.

Det betyder forhåbentligt, at vi får kræset mere om historierne og kommer mere ud i afdelinger, som vi ikke selv bor i. Vi håber, at I læsere kan se en forskel.

Vi håber selvfølgelig på et stadigt samarbejde med jer. Bliv endelig ved med at sende læserbreve, artikler, billeder og idéer ind til os.

Det er jer læsere, vi er til for. Vi vil gerne være flere, så lad mig gentage den appel, jeg er kommet med før. Meld jer end­elig til at skrive for bladet. I er meget velkomne til at bidrage. Især, hvis I ikke synes, der bliver skrevet nok om jeres afdeling. Dette er jeres chance for at blive hørt i det nye år.

Med disse ord vil jeg ønske alle en glædelig jul og godt nytår.

Vi ses til februar.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt