Lederen

Forandringernes år

Så er endnu et år snart gået – og med den hastighed, december plejer at forløbe på, skal vi lige om lidt til at skyde raketter af og fejre, at kalenderen skifter over til 2015.

I vores lille boligforening har 2014 været et år fyldt med begivenheder og forandringer – et helt nyt hold på ledergangen i løbet af foråret har været med til, at beboeraktive og ansatte lige har skullet vænne sig til nye måder at tænke og agere på. Sideløbende har alle de daglige ting skullet passes, og så har der for øvrigt også lige været en lille helhedsplan i Gellerup og den fortsatte snak om renoveringen af Søvangen og Hans Broges Parken, som har skullet passes.

Også i foreningsbestyrelsen har der været nok at lave efter et år med omstillinger. Og her sidst i november har foreningens øverste beboerrepræsentanter endelig fundet tid til at komme videre med den snak om fremtidens Brabrand Boligforening, der i foråret blev taget hul på ved den store visionsdag for repræsentantskab og medarbejdere, der blev holdt i Horsens.

Resultatet af foreningsbestyrelsens visionsseminar kommer vi helt sikkert til at høre mere om her i Skræppebladet efter nytår, når næste nummer kommer på gaden til februar. Men vi skal nok ikke forvente, at forandringerne kommer til at ske hen over en weekend. Der bliver nok mere tale om et udspil, der kan diskuteres, kommenteres og måske også rettes til hen over foråret, når alle vi beboere og beboerrepræsentanter får at høre, hvordan klaveret spiller.

Også på Skræppebladet venter vi spændt på at høre nyt. Og vi håber også på, at der i løbet af det kommende år kommer til at ske en udvikling af bladet, som vi så småt allerede er ved at tage hul på. Vi ønsker nemlig endnu mere at involvere beboere i alle områder af vores boligforening. Så i stedet for at forvente, at Mohammed skal komme til bjerget, så drager bjerget nu ud til Mohammed, fordi Skræppebladets redaktion har besluttet, at vi fra nu og i 2015 vil flytte vores redaktionsmøder 1. tirsdag i måneden rundt i afdelingernes beboerhuse. Foreløbig starter vi med at holde redaktionsmøderne i Søvangens selskabslokale – og nysgerrige er meget velkomne til at møde op og bidrage med ideer til indhold i bladet – og måske også skrive det selv.

Herfra ønskes alle en rigtig god december,
en glædelig jul og et godt nytår.

På gensyn til februar 2015.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2014-10 December

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2014-10 December side 2 forsiden af magasinet 2014-10 December

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data